Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školník Richi Donato předvádí žákům o přestávce figury breaku a sklízí úspěch. Mezi studenty je oblíbenější než profesoři, s mladými si rozumí a radí jim v jejich problémech. Jednoho dne však dostane dopis, že se musí z rozhodnutí školní rady podrobit maturitní zkoušce, jinak přijde o místo. Rich je nešťastný, bojí se, že zkoušku neudělá. Manželka Cheryl ho přesvědčuje, že to zvládne, ale Rich při testu získá jen polovinu potřebných bodů. Obrátí se proto o pomoc na učitelku Lindu Chenovou, ale ani pak zkoušku nesloží. Situace je o to komplikovanější, že Cheryl čeká dítě a Rich si nemůže dovolit zůstat bez práce. Cheryl se proto domluví s Lindou, že musejí Riche na zkoušku připravit jiným způsobem. O pomoc požádají i žáky školy, a ti se nového úkolu s nadšením ujmou (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná záležitost vhodná pro celou rodinu, údajně dle skutečného příběhu. Je to sice plné klišé, ale trochu to zachraňuje sympatický Lou Diamond Phillips. A to navzdory tomu, že jeho postava je hodně blbě napsaná. Nejprve působí dojmem moudrého a vzdělaného chlapíka, který dělá školníka jen kvůli nějakým zákeřným protivenstvím. Pak se ale ukáže, že ani nemá maturitu, a najednou začne působit jako mentálně zaostalý. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní film který jen nudil. Jaký asi mohl být příběh o oblíbeném školníkovi předvádějícím o přestávkách break. Pak se vyskytnou problémy a on málem přijde o místo, protože na něho nemá potřebné vzdělání. Tohle mě opravdu nebavilo. 0% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Mnou kdysi oblíbený Lou Diamond Phillips rozhodně pamatuje zářivější okamžiky. Televizní pohádka, kterak studenty oblíbený školník o přestávkách metá kozelce a po zvonění si dodělává maturitu….takové Nebezpečné myšlenky nebo Panu učiteli s láskou pro chudé. Spíš úsměvné, než cokoliv jiného…..protože jak řekl Donátův kolega pan Huml: „Doba ledová je doba ledová“. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Philips je bezpochyby dobrý herec a je naozaj šarmantný ako školník, ktorý sa snaží prejsť testom, aby si mohol udržať prácu. Na druhej strane žena, ktorá hrá jeho manželku, je jednou z najhorších herečiek, aké som videl v akomkoľvek filme. Problém je v tom, že scenár, aj keď je trochu roztomilý, je dosť slabý. A dialógy obsahujú samé klišé. 5/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama