Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film samotnej je tuctový akční film s tuctovým dějem, kterých je tuny a tuny, Seagalovy filmy se točí furt kolem toho samýho, bývalej agent....a dál už to každý zná. Bylo by to i na tři hvězdičky, ale aby mistr bojových umění prakticky ve filmu nic nepředvedl a bojové scény byly natočeny účelně tak, aby nebyly vidět detaily ,aby se náhodou Seagal nemusel zabývat nějakou složitější bojovou choreografií, nebo se náhodou nezapotil, tak to ať jdou s tímto do prdele. Od čeho tam ten Seagal je??? Lidi chtějí vidět jeho techniku, přehledný chvaty a souboje, ne film, kde Seagal nic nepředvede nebo to za něj milostivě dělá dablér a film těží jen z toho, že se tam objeví jeho osoba v hlavní roli. Není to tím že by na to neměl, ale asi je zatěžko se tím víc zabývat. Každý kritizuje Zabijáka, ale tam je aspoň něco vidět, např schopná bitka v baru. Seagal už na bojové umění zřejmě zanevřel a kdoví zda se tomu ještě vůbec věnuje alespoň rekreačně, podle všeho už je to pro něj minulost, jinak by v těch filmech něco předváděl a pracoval by na choreografii bojových scén. Takový mistr a nepředvede už jedinej detailní chvat. Je prostě poznat, že ho ty filmy ani netankujou a točí to jen pro obživu. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chudák Stývn. Po všech těch "Přepadeních" a jiných ve své době nosných >žánrových< případech mě z tohoto už jen přepadají černý myšlenky... %-/ . . . Jedna hvězda tedy tolerantně čistě žánrově - a taky s uvědoměním si, že pro našince hodně na dojmu zase holt kazí pitomý kuchyňsky mizernězvučný český dabing a ořez obrazu na 4:3 (že já si raděj za páďo nekoupil to dvd). - - - P.S. Docela lekrace je, že tuhle srajdu naordinovala tv Noha pro nočněnedělní televizní stádo po konkurenční šašskotelevizácké srajdě R.S. "Sráči", přičemž bez ohledu na v obou případech obdobně idiotský >jiný< obsah pak formou, výrazovými prostředky a >smyslem< toho všeho se nabízí až nechtěné srovnání! Tak mi jen zas tak nejde na rozum, že narozdíl od té tušašské zdejšími mudrlanty mnohdy přímo adorované srajdy tady frčí ty tenzivě intenzivní odpady, byť >mistr< Bertík >mistru< Šášovi< čistě rutinně řemeslně (i s celým tím hereckým ansámblem - chudák Barťák!) sahá tak leda po Stývnova čertika a ještě k tomu >sere žánr< , že... °-( . . . A mě se tady někdo diví (klidně pište děcka ;-), že to (obé) jen zlehčuju a ještě k tomu pohrdám hloupým stádem... Howgh. - - - - - (Poprvé nahlédnuto ze studijně oddychových a srovnávacích důvodů 6.11.2011 na >novoidní trdlovizi< , hodnocení 952., komentář zde jako šedesátý - 6.11.2011) ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Verne pokracovanie jednotky, ktore si z nej berie tie najlepsie veci ako su chaoticky dej a chujovy strih, ktory dodrbal vsetky akcne sceny. Tentokrat sa cely film vsetci nenahanaju za tajomnym balickom ale rovno za atomovkou. Strih je predsalen o chlp prehladnejsi ako minule, ale vdaka tomu iba viac vynikne, ze samotne prevedenie akcnych scen je mizerne. V prestrelkach nebolo dost penazi na kapsulky, pocas bitiek mal Seagal pauzu na obed, takze namiesto neho si to ocividne odmaka nejaky kaskader, no a ako bonbonik tu mame jednu nahanacku behom ktorej sa zdemoluje slusne mnozstvo aut a aj ked je zase chujovo zostrihana, tak sa v nej aspon neustale nieco deje. Takze celkovo to je o triedu lepsi film ako jednotka, ale stale nie dost na to, aby som tomu dal aspon jednu hviezdicku. 1/10. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Videl som to už dávno, ale už vtedy to boli celé roky, čo som tu čítal kvantá duchaplných komentov k Seagalovým filmom. Musím ale povedať, že vždy šlo hlavne o Stevenovo hamburgerové telo, pretože je tu taký korpulentný, až sa mu nejakým nesporne fyzikálne vysvetliteľným procesom darí zakriviť priestor, že sa dokáže vyhýbať všetkým tým guľkám. Odhliadnuc od toho by som inak napodiv videl iba typické neduhy akčného žánru bez vysokého rozpočtu a nadhľadu, ustrnulých v starých modeloch a konvenciách niečoho takého, z čoho by ešte v 90. rokoch mnohí uživatelia tejto databázy výskali nadšením. Pravdaže trochu preháňam, lebo ČIERNY ÚSVIT je naozaj strašný film, ale popravde, videl som už horšie, a to s nejedným hercom, ktorý bol kedysi akčnou ikonou. Holt sa im chalanom na vlastnú škodu nechce do dôchodku... ___ P.S. - Najzaujímavejšie v tomto filme je, že tu práve ruskí gangsteri zháňajú čečenským teroristom zbrane, aby sa mohli pomstiť Američanom, a napokon vysvitne, že to aj tak zosnoval Amík a všetkých ich len využil - ako to už kapitalista máva vo zvyku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tentokráte slabší dvě hvězdy, ale hlavně po dlouhé době mírně lepší filmík s oblíbeným tlouštíkem. Film si sice hraje na jakéhosi špionážního Bourna, ale mě to tentokráte nechává plně klidným. Je to přece Segalovka, takže dokážu příjmout téměř cokoliv. Příběh se zdá být celkově v pořádku a atmosférě není co vytknout. Dokonce nás čeká i jedna velice slušná automobilová honička. Pouze mám asi dvě výtky směrem k filmu. První je ta že nevím co měla znamenat ta kraťoučká rvačka na schodech, kdy bylo téměř jasně vidět, že se nejedná o Stevena, ale o nějakého dost nepodobného kaskadéra. Takže celá scéna pro mě zbytečnost. A druhá výtka směřuje k obalu filmu, nějak jsem nebyl svědkem kopu, který je na obalu DVD vyobrazen. Kdyby se ve filmu podobný úder objevil a kdyby jej provedl Steven okamžitě přihazuju další hvězdu. To mi věřte! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)
  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)
  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)

Reklama

Reklama