Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

A opět van Dammova kamenná tvář. Asi si chce hrát na drsňáka,ale mě připadá dost komickej. Už to není ta moje oblíbená hvězda 80. let kdy předváděl bojová umění, ale obyčejný céčkový herec, který se snaží zachránit svou dávno ztracenou slávu. Snad jen velcí fandové van Damma mohou dávat vysoké hodnocení,jinak si to nedovedu vysvětlit. Také jsem byl kdysi jeho velkej fanda, ale dnes už ten jeho komicky kamennej ksicht nemůžu vidět. Díval jsem se jen ze zvědavosti, kam to dotáhl. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

3* nemôžem dať, na to bol film dosť amatérsky či odfláknutý, ale cením si, že sa tvorcovia snažili spracovať vážnejšiu tému. Van Damme film moc neťahal, vlastne film nemal kto ťahať okrem neho. Film je ledva priemerný, ale musím uznať, že sa na to dá celkom dívať. Jediné čo ma fakt už štvalo bola kamera, ktorá bola katastrofálna, kameramanom by som asi ani nezaplatil. Technické prevedenie bolo priemerné, vidno, že chýbal rozpočet. Keby boli peniaze, scény by vyzerali oveľa lepšie a povedal by som, že mali potenciál. 45% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel že to bude pruměrnej akční film ale pak se to rozjelo a začalo se mi to nehorázně libit miluju filmy o dobývání a tohle bylo naprosto perfektní chvíly mě srala kamera ale pak to přestanete přes tu akci vnímat. Celým filmem provází akce a hlavně napětí! Jeden z nejlepších filmu s JCVD!! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

No ja by som az taky kruty nebol. Ide o becko a nehra sa to na nic ine. Na rozdiel od poslednych Lungrenovych filmov sa tu v podstate neustale nieco deje a akcia je niekedy naozaj akcna, aj ked Jean Claudove mlatenice su natocene katastrofalne. Zamyslat sa nad dejom nema zmysel, rovnako nad tym, ze "armada" prezidenta pozostava asi s dvoch obrnenych vozidiel a par vojakov. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kde je JCVD a jeho legendární práce nohou a propracovaná choreografie? Kde je vtipný scénář plný frajerských hlášek?Kde je závěrečná propracovaná eliminace záporáka?Kde je dotažená tréninková příprava? V Zástupci velitele rozhodně ne!!!!!! Zbyly tak už jen umrněné dvě hvězdy za jediný souboj a pár odfláknutých akčních momentů...zklamání. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama