Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

tom88 

všechny recenze uživatele

3* nemôžem dať, na to bol film dosť amatérsky či odfláknutý, ale cením si, že sa tvorcovia snažili spracovať vážnejšiu tému. Van Damme film moc neťahal, vlastne film nemal kto ťahať okrem neho. Film je ledva priemerný, ale musím uznať, že sa na to dá celkom dívať. Jediné čo ma fakt už štvalo bola kamera, ktorá bola katastrofálna, kameramanom by som asi ani nezaplatil. Technické prevedenie bolo priemerné, vidno, že chýbal rozpočet. Keby boli peniaze, scény by vyzerali oveľa lepšie a povedal by som, že mali potenciál. 45% ()

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhrůzostrašnějších akčních snímků všech dob. Opravdu je až neuvěřitelné, kam může Van Damme klesnout. Režisér byl při natáčení tohoto skvostu zřejmě na drogách, neboť takové seky a nedotaženosti se za normálních okolností skutečně nevidí. Začíná to neuvěřitelně špatně zvolenými filtry, které navíc v jednom střihu jsou, v druhém zase nejsou, pokračuje to přes některé amatérsky (digitální kamera) natočené sekvence a končí to tak šíleně nasnímanou akcí, že jsem tomu všemu ani nechtěl věřit. Vypadá to jako ten nejodpornější mix všeho možného a nemožného. A v čele stojí velký boss Van Damme, jehož chvaty jsou stejně špatné, jako celý film. Skutečně amatérsky natočená zrůdnost, kterou bych zakázal distribuovat. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel že to bude pruměrnej akční film ale pak se to rozjelo a začalo se mi to nehorázně libit miluju filmy o dobývání a tohle bylo naprosto perfektní chvíly mě srala kamera ale pak to přestanete přes tu akci vnímat. Celým filmem provází akce a hlavně napětí! Jeden z nejlepších filmu s JCVD!! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro snímky Jean-Clauda mám ve svým filmovým světě připravený speciálně dvě samolepky. První je tyrkysově třpytivá, je na ní hodně obrázků ruky s palcem nahoru, spousty smějících se smajlíků, sluníček a to vše obklopuje zlatě vybarvenou zkratku JCVD. J - jízda, C - cennost, V - výhra, D - delikatesa. Pak je zde druhá samolepka. Její barva je toxicky zelená, obsahuje šíleně moc černých vykřičníků, mnoho lebek se zkříženýma haxnama, spousty uprostřed rozlomených kosočtverců a obrovskou rudě vybarvenou zkratku JCVD. J - jed, C - cirkus, V - vtip, D - demence. Ač nerad, film Zástupce velitele přelepuju jednou z největších samolepek toxické barvy co jsem doma našel! Div jsem se neotrávil jedem, kterej produkoval tento směšnej vtipnej cirkus, při kterým nebylo o demenci nouze! A myslím to vážně, stejně tak, jak "vážně" byl pojatej film!!! 35% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pohodové politické akční béčko. Van Damme přijíždí do Moldavie, kde se zrovna bouří proti novému prezidentovi. Poté co je nucen opustit svůj palác v důsledku útoku komunistických vzbouřenců, je prezident převezen na americkou ambasádu, kde už je shromážděna i řada američanů žijících v zemi. Expert na dané krizové situace Sam Keenan (Van Damme) se tedy ujímá velení a je na něm uchránit životy lidí na ambasádě, než přijedou posily z americké a moldavské armády... Nečekejte klasický akčňák přitažený za vlasy ve stylu Van Damme versus všechno ostatní - spíše než Univerzálního vojáka to připomíná hry typu starých dobrých Delta Force. Navíc je to hezky natočené a Jean Claude vypadá na stará kolena drsněji než dřív a ten jeho přízvuk se taky o něco zlepšil:) Je docela možné, že bez jeho charismatu by ten film byl k ničemu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama