Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Herkules a Minotaurovo bludiště by byl výborným TV filmem a mohl patřit mezi ty nejlepší z pětice filmů, kdyby scenáristé nebyli líní a trochu si pohráli s příběhem. Bohužel se tak nestalo a značná část tohoto ani ne hodinu a půl dlouhého filmu je sestřihem předchozích dílů. Závěr je však výborný a maska Minotaura je luxusní. Je tu však ještě jedna velká BOTA. Nechápu, jak je možné, že Iolaos mohl vyprávět, jak zažil boj s Amazonkami, když se vlastně ani nestal a jediný, kdo si ho má pamatovat je Herkules. Jak už jsem psal - scenáristé jsou v tomto případě líní lemplové. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr, už jsem viděl pár lepších dílů a zrovna od tohohle jsem dost čekal. Minotaurus je moje oblíbená mýtická postava a ačkoliv vypadá trochu jako loutka, s jeho ztvárněním jsem spokojen. Akorát ho nemuseli zabíjet... Scény v bludišti jsou i dost napínavé. Bohužel, Hercules vzpomíná půlku filmu na staré časy, což mě celkem naštvalo. Anthony Quin jako Zeus je výborný. zas tak moc to nenudí, 60%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta část, kde se bojuje s Minotaurem, není vůbec špatná, ale než se k ní dostanete, tak v podstatě musíte protrpět hodinu záběrů, které jste viděli v předchozích filmech. Tohle je přesně to, co nemám na televizní produkci rád. Prostě se použije starý materiál a vy máte pocit, že sledujete nový film. Tady je toho nového opravdu minimum. Škoda, ale byl jsem rád, že se vrátil Iolaus. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Herkule, do čeho tě zase namočili ti filmaři... Mimotaurus se objeví v nějaké díře, uloví hrst vidláků, pomaže je zeleným slizem a chce ovládnout svět. Hm... (Samozřejmě jsem nevyzradil vše, šokující odhalení má film v rukávu) Jolaos je navíc pořád stejný neschopný ocas, jako byl celou sérii (skutečně bych nechtěl hrát jeho postavu).Ale co, vypnout mozek a zasnít se jako za mlada. Ta tá tadadadá tá tá tadadádádá... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pátý a poslední samostatný film o Herculovi je dle mého názoru nejslabší ze všech těch filmů, po boku s Amazonkami. Nemůže za to ani tak film, jako nudné flashbacky z předchozích dílů, které zabírají snad polovinu filmu a vzhledem k tomu, že jsem to všechno viděl chvilku předtím, mě to vážně nebavilo. Ale i tak se to dá překousnout a objeví se také Ioalus. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Podle legend se Herkules nikdy do Minotaurova bludiště nepodíval, protože Minotaura zabil rek Théseus. (Darth Revan)

Reklama

Reklama