foto

Anthony Ray Parker

  • nar. 13.5.1958 (58 let)
    Saginaw, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anthony Ray Parker je americký herec. Narodil se ve městě Saginaw ve státě Michigan, USA. V současnosti žije a pracuje v Los Angeles v Kalifornii. Vystupuje taky pod jménem Anthony Rarker.

V pozdních 90.letech pracoval a pobýval na Novém Zélandu, kde si budoval význačnou kariéru v televizi v různých show, jako například v show Suzanne Paul, kde vystupoval po jejím boku jako parťák. Ve filmu MATRIX si zahrál roli člena posádky Dozera. V roce 2006 hrál ve filmu Johna Cena THE MARINE. Taktéž účinkoval v hororovém filmu DEAD AIR. Nafilmoval nespočet televizních show a filmů hlavně v Austrálii a na Novém Zélandu.

Anthony Ray parker má dceru a dva syny, kteří v současnosti žijí na Novém Zélandu.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

2015 Dutch Hollow
2014 Jump!
2013 Power Rangers Megaforce: Ultimate Team Power
2010 Fast Lane
Low Grounds: The Portal
2009 Dead Air
Resolve, The (TV seriál)
2007 Unlicensed
2006 Voják
2003 Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Oheň (TV film)
1999 Matrix
Nightmare Man
1998 Guess Who's Coming to Dinner? (TV seriál)
1996 Přízraky
Sen každé ženy (TV film)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 Herkules a Minotaurovo bludiště (TV film)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

TV pořady

2001 Treasure Island (TV pořad)
2000 Happy Birthday 2 You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace