Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Herkule, do čeho tě zase namočili ti filmaři... Mimotaurus se objeví v nějaké díře, uloví hrst vidláků, pomaže je zeleným slizem a chce ovládnout svět. Hm... (Samozřejmě jsem nevyzradil vše, šokující odhalení má film v rukávu) Jolaos je navíc pořád stejný neschopný ocas, jako byl celou sérii (skutečně bych nechtěl hrát jeho postavu).Ale co, vypnout mozek a zasnít se jako za mlada. Ta tá tadadadá tá tá tadadádádá... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední filmové Herculovo dobrodružství zavede našeho hrdinu do legendárního labirintu strašlivého netvora Minotaura. V první půli filmu se Herculovi vracejí vzpomínky a my můžeme vidět nejakčnější a nejlepší scény z předchozích dílů. Úsměvně působí hlavně, když jeho kamarád Iolaos vzpomíná na bitvu s Amazonkami z prvního filmu. Nicméně ti co ho viděli ví, že Hercules vrátil čas a tak by si Iolaos na to vůbec neměl pamatovat. :-) Film zakončuje sérii důstojně a upřímně si myslím, že i v dnešní době se najdou lidé co se na Herculovo dobrodružství podívájí rádi znovu. :-) ( 80 procent ) ()

Reklama

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Už tenkrát, když jsem byl ještě mladší, mě štvalo, že hlavní bitka mezi záporákem a Herkulem je až příliš krátká. Nechápu to dneška, proč vznikl tento samostatný film a ještě v názvu Minotaurus, když s ním byl hotov za pár minut. Obzvlášť, když to podle legendy byl jeho bratr. Je to obrovská škoda. Lepší mohla být i postava Minotauruse. Snad se ještě naskytne příležitost k natočení remake, byť za cenu, že by to bylo bez Sorba. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Herkules a Minotaurovo bludiště by byl výborným TV filmem a mohl patřit mezi ty nejlepší z pětice filmů, kdyby scenáristé nebyli líní a trochu si pohráli s příběhem. Bohužel se tak nestalo a značná část tohoto ani ne hodinu a půl dlouhého filmu je sestřihem předchozích dílů. Závěr je však výborný a maska Minotaura je luxusní. Je tu však ještě jedna velká BOTA. Nechápu, jak je možné, že Iolaos mohl vyprávět, jak zažil boj s Amazonkami, když se vlastně ani nestal a jediný, kdo si ho má pamatovat je Herkules. Jak už jsem psal - scenáristé jsou v tomto případě líní lemplové. ()

Pasifae 

všechny recenze uživatele

Faidro, tak si to tak neber, rozhodně ne tak, jako já si beru tu idiotskou úpravu, že Mínótauros měl být Diovým synem. Že jsem se spustila s Poseidónovým posvátným býkem, fajn. Ale s vlastním tchánem? To si vyprošuju. Jo a ta hvězdička je za Anthonyho, i když z jeho účasti na tomhle je patrné, že senilita nikoho nešetří. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Podle legend se Herkules nikdy do Minotaurova bludiště nepodíval, protože Minotaura zabil rek Théseus. (Darth Revan)

Reklama

Reklama