Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnny (John Wayne) je stavitel železniční trati pro investora Alexandera (Cedric Hardwicke), kterému jeho inženýři poradili vybudování tunelu skrze horu. Johnny je od začátku proti a myslí, že by bylo lépe vést trať přes řeku pomocí mostu. Musí ovšem i přes svůj nesouhlas razit cestu tunelem. Vše se zdá být v pořádku, ovšem jen do doby, kdy se Johnny ožení s Alexandrovou dcerou Maurou (Laraine Day). Od té doby začne Alexander házet Johnnymu klacky pod nohy a tunel si začne vybírat krutou daň na jeho přátelích. (Mol)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

John Wayne tu mal uz 40 rokov - a mozno bol po prechode. Niekto namietne ze chlap nemoze byt po prechode. Moze. kedy je chlap po prechode - sak vtedy, ked mu kunda zacne smrdiet a praca vonat. Wayne posobi, ze sa do tej prace na zeleznici priam zamiloval  : 95 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

John Wayne v jedné ze svých nejméně sympatických rolí - coby chlapík workoholicky posedlý prací, kterou ale vůbec neumí. Láska k zaměstnavatelově dceři je jen prchavé okouzlení, vzhledem k tomu, jak brzy se na manželku vykašle a řeší jen pracovní problémy a to na úkor nejenom manželství, ale i bezpečnosti práce a doposud kamarádských vztahů se zaměstnanci. Stává se z něj bezcitné hovado na navíc pako, které umanutě trvá na překonání horského masivu po železničním mostě, místo tunelu, a to přestože ví, že údolí, přes které most vede, pravidelně zaplavují prudké povodně - jak dlouho asi takový most vydrží? ___ Kamarádi se od něj odtáhnou, ale v závěru se k němu nesmyslně vrátí a pionýrsky mu pomohou - přitom není důvod, proč by to měli kvůli takovému magorovi dělat. /15. 9. 14./ ()

majo25 

všechny recenze uživatele

John Wayne už v strednom veku (rozumej už nevhodný na romanťárny) veľmi neoslňuje, aj keď do role stavebného inžiniera sa celkom hodí. Príbeh sa snaží skombinovať dva svety - smotánku a tých, čo na tú smotánku makajú a chvíľu trvá, kým sa to celé utrasie. Nie je preto žiadným prekvapením, že film obsahuje viacero hluchých a vlažných miest. Záver, konečne aj s nejakou tou akciou, vyznieva lepšie. Škoda, že charizmatického Quinna obsadili iba do menšej role nepodstatného synovca hlavného akcionára. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

YES, ALWAYS TOMORROW. NEVER TODAY!!! Tak trochu romantika, ale i přes to Wayne tu má scény kde se chová jako chlap a né jako zamilovanej puberťák. Takže přesně tak jak ho známe a milujeme a to když háže s věcma a hláškuje svý chlapský drsnoty: WHEN DO I START THE BRIDGE? Jinak potěšila Maury. Šikovná holka. ()

Reklama

Reklama