Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Tato nastavovaná kaše bohužel trpí neduhy řady druhých dílů: opakování vtipů, více ztřeštěnosti, řevu, grimas, ale žádný další originální nápad. Film táhnou hlavní dvě postavy a mně se líbil hlavně kontrast středověkého a soudobého jazyka, na čemž má jistě lví podíl dobrý překlad a dabing. Jinak jednou asi stačilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chodby času zostali neuzavreté. Naďalej sú priechodné. Rytier Godefroy Údatný sa musí vrátiť späť do dvadsiateho storočia, aby upravil beh dejín a mohol sa stať otcom úspešného, šľachtického rodu. Jean Reno a Christian Clavier sa znovu, po piatich rokoch, podujali stvárniť ústrednú dvojicu hrdinov v mystickej komédii "Návštevníci 2". Nemá to už to bezprostredné kúzlo prvej časti, je tu až moc cítiť plánované, komerčné pokračovanie, ale aj tak sa ešte stále jedná o podarenú, príjemnú zábavu. Najmä pri scénach s Jeanom Reno som sa výborne zabával. Jeho rázna, sebavedomá, šľachtická povaha v kombinácii so vznešeným, starosvetským jazykom, ktorým sa vyjadroval, sú ešte výraznejšie ako v prvej časti. Parádna, francúzska komédia. *** ()

Reklama

Savel 

všechny recenze uživatele

JE TO DĚVKA JO, JO...A K TÉ DĚVCE, PANÍ BEATRICE, MY VSTOOUPÍME! Natahovaný příběh mírně ubírající kouzlo prvnímu dílu, vnímáme-li to jako celek. Kromě chaotičtějšího a přeplácanějšího scénáře (pro pokračování typické) tu potkáme další dvě nepříjemná překvapení. Zaprvé paní Frenegondu/Beatris nehraje skvělá Valérie Lemercier, ale fyzicky i herecky absolutně odlišná herečka Muriel Robin. Zadruhé postava Jacquille, který byl v prvním díle roztomile buranský vychcánek, je zde ztvárněna tentýž hercem a režirovaná stejným režisérem jako naprostý mentál bez špety charakteru, kterému pobyt v budoucnosti pravděpodobně zmenšuje mozek. Sečteno podtrženo schéma příběhu zůstává prakticky stejné až na závěr, který dopadne ještě hůř, což sem jako dítě nesnášel:). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní francouzský klenot v komediích. Líbilo se mi to o dost více než přechozí díl. Film nacpaný, možná bych řekl spíše přecpaný neustálými vtipnými scénami, ale tady to tomu vůbec neuškodilo. Clavier ještě humornější než v prvním díle, a to je co říct. Jen škoda té výměny herečky z jedničky, ale tak co, tahle byla taky sympatická. 85% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama