Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

marcel5 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale moc mi film nesedl. Nedávno a i teď znova, jako by to bylo už moc přestřelené, co už můj mozek nedokáže rozesmát. Nevím. Reno byl z toho všeho magor, což je logické, a dabing nebyl dobrý, a nebo ho měl hrát někdo jiný. Skoro si říkám že prohození s Clavierem by možná bylo lepší. Ta představa mě rozesmává. Pro mě Operace Corned Beef vystupuje z řady klasik Návštěvníci, Korsický případ atd. A nebo jsem tento film měl vidět za mlada, a byl by taky klasikou, ale tím nechci říct, že byl špatný. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na Návštěvníky jsem se nebyla schopná dívat do konce, ale tohle bylo lepší, humor spíš ve stylu filmu Drž hubu, bláznivé gagy, u kterých se ale člověk nediví i ušima, že tohle někdo pokládá za směšné. Původně jsem se se na to dívat nechtěla a nečekaně mě to vážně pobavilo, hlavně ze začátku to byla sranda, potom to trochu ztratilo spád, ale na letní večer dobrá zábava. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Dva báječní herci v sympatické špionážní komedii, která strčí svým nápaditým humorem hravě do kapsy velkou většinu podobných amerických výstřelků. Živelnost a elán z toho po celou dobu doslova sálá, takže lze snadno odpustit nemastný neslaný závěr, který se svou zběsilostí naopak zcela minul účinkem... 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slíbil corned beef na přepáleném oleji, ale pak už se naštěstí nepatrně sundala noha z plynu (převážně Citroënů). Po stránce vtipnosti dost zachrání spolupráce s prostorově výrazným aspirantem, co má kvér větší než Callahan či tanečky kolem nevědomosti, kdy nejdřív Reno ví co, ale neví s kým a když už ví s kým, jeho parťák neví, ke komu ta dotyčná patří (divím se, že po tomto byl BX 16 barvy rouge delage naklepán mnohem víc než Clavier), nicméně taky se najde spousta míst, kdy z té ztřeštěnosti vystoupilo na povrch trapno a hlušina. Ať tak, či onak, dobrý trénink ústředního dua před Návštěvníky a já jen doufám, že pruďas Žralok neudělá Gorbačovovi další skvrnu na hlavě, tentokrát krvavou.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to film rozjede ve velkym stylu a predvede naprosto masakralni akci, takze jsem se zacal tesit na pekne vostrej akcni film, samozrejme s prvky komedie. Ale za chvilku se dal Clavier dohromady s Renem a zacla klasicka komedie postavena na rozdilnosti charakteru, kdy byla naka akce jen obcas. Ale skoro to bylo lepsi nez ta akce. Reno je naprosto mega kurevsky vostrej cholerik a je naprosto dokonalej. To Clavier hraje takovyho dobraka-blbecka a i kdyz ho Reno naprosto zastinuje, tak je taky fajn. Jinak film ma nakou krimi linku, ale ne moc vyraznou, takze jde vetsinu casu jen o dialogy mezi hlavnima hrdinama. Ale i tak jsem se dobre bavil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama