Reklama

Reklama

Na úrovni

Trailer

Steve je starý sukničkář. Svou ženu miluje, ale snubní prsten mu v záletech nijak nebrání. Vždyť v Londýně je přece spousta krásných žen! Náhoda mu přivede do cesty Vicky, rozvedenou módní návrhářku. Fakt sexy kousek. Tu ale musí sbalit opravdu na úrovni. Žádný laciný hotýlek v nějakém Zapadákově. Nejlepší to bude v hotelu s výhledem na Gibraltar. Jenže oba se do sebe vášnivě zamilují a malér je na světě... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný snímek s dobrým scénářem, který ale ztrácí na kvalitách s tím, jak stopáž postupuje. Začíná to trochu nudit. Aby to tvůrci zachránili, tak tomu dali konec, který je možná lehce neočekávaný, to v kontrastu s klasickým pojetím romantických filmů. Ale tohle není klasická romance. A ten konec je zasloužený. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na slovních přestřelkách založená komedie o jednom mezinárodním hašteřivém záletu a taky připomínka toho, že nevěra sebou obvykle přináší problémy ani ne tak morální, jako spíše organizační.. Tři věci mě zaujaly. Jak se po prvním sexu přešlo v rámci dabingu z vykání na tykání (takhle to mistr etikety Špaček nikdy nevysvětloval), scéna s nedostatkem odvahy ukončit avantýru (tam to na sebe vzalo Ludwigovo Allegretto ze Symfonie č.7) a velmi realistický konec, kdy vztah dýchající omamnou přítomností a dychtící po bláhové budoucnosti umře na nedorozumění či nevyřčenost. We´ll always have Gibraltar... ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

31. Zlatý Glóbus za rok 1973 - cena (2) - *Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Glenda Jackson, *Nejlepší herec (komedie / muzikál) - George Segal + nominace (3) - Nejlepší film (komedie / muzikál), Nejlepší scénář - Melvin Frank, Jack Rose, Nejlepší filmová píseň - "All That Love Went To Waste" - Hudba George Barrie, text Sammy Cahn ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nevera na úrovni, ak má ostať dlhodobá a zároveň neodhalená, si vyžaduje kombinatorické schopnosti minimálne Ostapa Bendera z románu Dvanásť stoličiek od Iľfa a Petrova plus majstrovstvo predvídania zručného hráča šachu. Na komike nepredvídateľnosti, slovných prestrelkách milencov a snahe zachraňovať zdanlivo nemožné je postavený i tento príbeh. Po väčšinou humorný, no v závere naberie kus taký vážnejší tón. Pretože, ako to už u manželskej nevery chodí, jeden z partnerov začne po čase prejavovať nespokojnosť s inštitucionálne, či aspoň verejne neprejavovanými dôkazmi lásky, ktoré sa odkrývajú len v súkromí obydlí, či z času na čas, na krátkodobej spoločnej dovolenke kdesi poriadne ďaleko. ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Na úrovni má úroveň akurát tak dobre prehnitého bahna starého smradľavého močiara. Bolo by to možno pozerateľné, ak by šlo o silný a nečakaný cit, lásku, vnútorný boj (ako to bolo napr. v Pute najsilnejšom alebo vo Veku nevinnosti), ale v tomto prípade ide len o živočíšne sebectvo. Nemám zmysel pre podobné komédie. V tomto prípade som moralista - a vôbec mi to nevadí. Podľa mňa to vôbec nie je na smiech. Dve hviezdičky dávam iba za rozumný koniec. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Cary Grant odmítl ztvárnit roli Stevena Blackburna. „Natočil bych to, kdybych byl o padesát let mladší,“ říkal později Grant žertem. (Pavlínka9)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Reklama

Reklama