Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávno sa mi nestalo, že som odpočitával sekundy do konca filmu! Normálne som to sekal po minútových pauzách, lebo sa na to nedalo kukať! Hrozná trapošina, ktorá nemá s horrorom nič spoločné, možno tak paródia na 'Scary Movie' ;-) Scenár akoby napísali v deň natáčania a vmiešanie komediálnej línie je k zaplakaniu! Za odvahu dávam hviezdičku. 15%. ()

Senfi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla poprvé vůbec jsem netušila že má jít o hororovou komedii...o to bylo zděšení větší...Kdyby ten film byl dobrej i jako komedie tak je mi změna žánru oproti prvnímu dílu celkem ukradená, ale na tohle se skoro nedalo koukat. Celkově to působilo hrozně nudně, nepromyšleně..nevím jeslti tak holka měla působit děsivě, ale mě jako magor nepřipadala, spíš mi přišlo že je to herečka na dvě věci... ()

Reklama

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Rachael je sebevědomá studentka, která když si něco umane tak to prostě musí dostat. Je schopná kvůli tomu i vraždit. A právě to dělá když se chce dostat na důležité místo u policie. No kdo jí stojí v cestě tak zemře. Celkem by mě zajímalo proč tu má film 30%?! Film je zábavný a ta nadřazenost Rachael a ta její pohoda u zabíjení je skvěle koukatelná. Divím se a aspoň pomáhám 5*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama