Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororovou atmosféru tady nehledejte, protože mi přišlo že se tvůrci rozhodli natočit podobný film jako American Pie akorát s tím rozdílem, že se tady čas od času stane vražda. Jednotlivé rozhovory jsou sem tam proloženy suchými hláškami, které stejně nikoho nerozesmějí. Po tragicky nudné půlhodině se z toho snažili udělat jakýsi slasher s gumovými panáky. Zatímco v jedničce jsme si mohli často vychutnat psychologickou hru vraha s jeho oběťmi, tak zde to vzali tvůrci rychlým šupem. Rachael se vždy přikradla ze zadu, potom byl k vidění stín či ruka s vraždícím předmětem a nic. Tedy zapomněl bych na dvě scény s gumovou figurínou, která nevypadala vůbec realisticky a scéna ze šatníku diváka spíš ‘‘rozpláče‘‘, než aby se u ní vylekal. Jediná srandovní scénka je udušení kondomem skoro na začátku filmu. Jediné na co se tady dá dívat je samotná herečka Mila Kunis. Já si jí ještě pamatuji z jiného snímku, kde se rozhodně nestyděla ukázat kousek ze svým opravdových předností a tak jsem celkem se zájmem sledoval, jestli bude něco i tady, ale nebylo. Docela se jí divím, že se dala přemluvit k natočení něčeho takového, ale to je celkem jedno. Hororem bych tenhle film nenazval ani omylem. Jedná se spíše o černou komedii či parodii a to ještě hodně špatnou. Jen doufám, že už nebude nikdy další pokračování. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbinka. Normálne by ma takýto film k smrti nasral. Scenár je neskutočne tupý a kopíruje všetko čo sa dá, dramaturgia je na úrovni Beverly Hills 90210, nikto z hercov nevie hrať, chýba tomu akékoľvek vyvrcholenie a navyše je to presne to, z čoho si jednotka robila srandu. Ale no a čo. Je to sranda a Mila je na zožratie. Ja som sa bavil. ()

Reklama

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje zrovna Americké psycho 2? Vždyť to s Americkým psychem nemá skoro nic společného, je to spíše parodie, než pokračování. Sice nebylo Americké psycho žádný suprový film, ale tohle? Mila Kunis je sice kočka, ale ani tady to nebylo nic moc. Ta * je jen za Williama Shatnera, jinak to byla pouze slátanina. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem přemýšlel, jestli dát odpad nebo aspoň tu jednu hvězdu. Nakonec tedy dávám 1*. Ikdyž se sám sebe ptám za co, protože tento film nemá nic, za co by si ji zasloužil. Herci, příběh, všechno špatné, film těží jen z názvu předchozího docela solidního a pro některé hororové fandy i kultovního Amerického psycha s Balem v hlavní roli. Ale zde máme co - v hlavní roli neskutečně pitomou a nesympatickou Milu Kunis, které to prostě nevěřím a Shatner je tu příliš krátkou dobu, ale snad ta jedna hvězda je za něj, jinak není za co jiného ji dát. Největším mínusem je zde ta tupost snad všech zůčastněných, někdy jsem až kroutil hlavou a chtěl to vypnout. No hrůza a úplná ztráta času. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama