Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbinka. Normálne by ma takýto film k smrti nasral. Scenár je neskutočne tupý a kopíruje všetko čo sa dá, dramaturgia je na úrovni Beverly Hills 90210, nikto z hercov nevie hrať, chýba tomu akékoľvek vyvrcholenie a navyše je to presne to, z čoho si jednotka robila srandu. Ale no a čo. Je to sranda a Mila je na zožratie. Ja som sa bavil. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

Senfi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla poprvé vůbec jsem netušila že má jít o hororovou komedii...o to bylo zděšení větší...Kdyby ten film byl dobrej i jako komedie tak je mi změna žánru oproti prvnímu dílu celkem ukradená, ale na tohle se skoro nedalo koukat. Celkově to působilo hrozně nudně, nepromyšleně..nevím jeslti tak holka měla působit děsivě, ale mě jako magor nepřipadala, spíš mi přišlo že je to herečka na dvě věci... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti nenápadité pokračování kontroverzního snímku s Christianem Balem, kterého tu nahradila Mila Kunis. Ta ovšem kromě pohledné tvářičky příliš mnoho z hereckého umu nenabídne a jiné to není ani s ostatními herci. Průměrný režisér Morgan J.Freeman opět ničím neohromí, ale na vině je tentokrát spíše mdlý scénář, který nenabízí jedinou napínavou nebo nějak nápaditou scénu. Dost suchý horor. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama