Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ach Georgi, co mi to děláš? No vítej teda do party k Tobe Hooperovi. Na stará kolena se guru zombíků zamotal do pitomoučkého thrilleru o chlápkovi s hloupoučkou maskou, co podřezává jiné nesympatické lidi - no podřezává, zabije jich snad tři všeho všudy. A samozřejmě jedinéco tam je ještě jiného, je samoúčelná nahota. Ale ta nestojí za nic, stejně jako zbytek máčky kolem. Ještě že se starouš pak trochu rozjel s dalšími ... of the Dead filmy. Takhle snad neskončí na stará kolena jako karikatura seme saba. Určitě žvatlaniny typu Drtič nemá zapotřebí. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nedávno pozreté po rokoch. Film mal potenciál ale za mňa ho dosť premrhal. Herecký je to priemer. Príbeh je síce zaujímavý ale zle spracovaný. Charaktery postáv sú skoro žiadne. Je horor ktorý ani není horor. A ako thriller funguje slabo. Nech len nekritizujem poviem aj pár plusov. Maska bola zaujímavá, keďže predstavovala to ako ho vnímalo okolie. Jeden aspoň trochu dobrý výkon mal P. Stormare. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

Reklama

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Necharismatický J.Flemyng se podepisuje jakoby nestačil dokončit ani základní školu, ale jiný kraj jiný mrav... ovšem jeho herecké dovednosti nijak nepřesvědčují, že by měl jen minimální herecké povědomí. Neslaná, nemastná atmosféra pak jen dokládá, že ten film asi nevěděl co si má sám o sobě vůbec myslet. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Henry (Jason Flemyng) jednoho krásného dne zjistí, že s ním všichni docela vyjebávaj, jeho nejlepší kámoš, jeho šéf - kromě jeho ženy, která naopak nevyjebává s ním, ale právě s jeho šéfem. Nějakým podivným kouzlem se mu na tváři objeví bílá maska, a ta ho změní (?). Z ušlápnutého beránka se stává drsnej vlk, a začínaj padat hlavy (nejen obrazně)... Sice se asi George A. Romero snažil, ale navázat na své předchozí úspěšné filmy se mu nepodařilo. Natočil béčkový horor, s béčkovou atmosférou, a béčkovými herci, kde vyniká pouze Peter Stormare, v úžasné roli Henryho excentrického bosse. A to je vše přátelé, kromě jedné malé lovestory nic víc tento film nenabízí... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

I když sem úplně nepochopil co nám tím vlastně chtěl Pan Romero říci, jako celek hodnotím víceméně kladně. Sonda do hlubin duše tuctového městského človíčka (v kterém se pravděpodobně mnozí naleznou) se vcelku vydařila. Upřímně, koho z nás někdy nenapadlo jaké by to bylo, odložit svůj xicht, svou identitu a rázně skoncovat se všemi křivdami a kostlivci ve skříni?!... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Ve finální scéně, kde v klubu probíhá živý koncert, si zahrála horor-punková skupina The Misfits. (IDžOR)
  • První Romerův film, který nebyl natočen v okolí jeho rodného města Pittsburgu v Pensylvánii. (facojurka)
  • Romero pro Misfits na oplátku natočil videoklip ke skladbě "Scream!", který je obsažen v bonusových materiálech na DVD. (IDžOR)

Reklama

Reklama