Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Master19 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné plejády filmů kariera vs. rodina. Zdá se, že každý hollywoodský herec musí minimálně jeden natočit. Bezbřehé jsou v tomto směru hranice fantazie tvůrců, takže přes klonování, dálkový ovladač života, pomoc zvířat a jiné a jiné a jiné se dostáváme k - voilá: KOUZELNÉ DEČCE. Tak to jsem tedy opravdu ještě neviděl. :-) Ačkoliv jsou ústa Eddieho Murphyho vygajdaná jako nikdy předtím, jeho komediální umění jakoby zůstalo v 80. letech. Komedie bez humoru a ulepený závěr, u kterého se dá tak akorát kroutit nevěřícně hlavou... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ale takhle jsem si to skutečně nepředstavoval. Zápletky většiny filmů, ve kterých hraje Eddie Murphy, stojí za prd. Ale právě Murphyho, alespoň pro mě zábavné výkony pokaždé vytáhli tyto filmy minimálně do průměrných vod. Ovšem pro Tak si představ to bohužel tentokrát neplatí. Vyplní této slátaniny se stala skutečně naivní moralitka, kterak již po osmitísícišedesátédeváte jeden roztomilý diblík napraví svého neposedného tatínka. Už jen dát tuto nekonečně omýlanou zápletku je skutečně nadlidským výkonem. Zvlášť když tu není ani jeden jediný moment, který by byl jen minimálně zajímavější, zábavnější, originálnější. Nic! Jen jedna dlouhá, nevtipná náprava velkého negříka malým negříkem. A všichni jsou tak starostlivý, chápající a vstřícní, že by si tvůrci zasloužili popadnout za ucho a hodit do každodenní reality! Ale čert vem zápletku, ten hnus se dal čekat. Daleko větší problém pro tento snímek nastal v tom, že tu vůbec nefunguje Murphyho komika, respektive jeho ksichtění se. Ty pověstné škleby tu na mě zabrali asi tak dvakrát, jinak těžce přehrával, jeho excentričnost prostě byla tentokrát zcela přehnaná a neúměrná a zkrátka mě nebavil. Ostatní pak byli opět, jak to již v jeho filmech bývá, spíš do počtu, nikdo nijak nevyčníval, takže zaplétka na nic, obsazení na nic, zábavnost žádná, ve výsledku jednoduše jeden z nejslabších Murphyho filmů a nuda jak bejk. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ty poslouchej, tak si představ, že tento filmek není tak špatnej, jak tomu zdejší hodnocení naznačuje. Eddie Murphy točí posledních deset dvacet let opravdu kvalitní filmy. Ano, vkládám do toho spousty ironie. Je to opičák a málokomu jeho humor hraje přímo do noty. Zde je klasická ohraná pohádka, Eddie je jak vyměněný a mě to vše slušně baví. Na filmu je kouzelné opět to, že práce musí dát přednost tomu důležitějšímu. Dobrému tátovi! A tím nakonec byl a zůstal i šáša Murphy. 70% ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama