Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

genetique 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock raz za päť rokov síce zatne sekeru a objaví sa aj v 'červenom' filme ale nech je snaha akákoľvek z priemeru vypláva len veľmi ťažko. Človek sa síce pobaví, ale čo z toho, pousmeje, pokrúti hlavou nad spŕškou trápnych scén a je spokojný. 'Miss Congeniality' je o tom istom, nebyť bonusov v podobe dvojice Caine-Bratt, šiel by som nižšie. Takto úctyhodných 65%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nijako extra ma nezaujala ani hlavná myšlienka filmu, ani jeho výsledná podoba. Ale film nie je ani vyložene zlý. Proste priemer. Sandra Bullock tu nieje veľmi pekná ale hranie jej prekvapivo ide, ale tie dialógy!.. Veľa hlášok je iba rádoby vtipných, trápny pocit som mal ako z Michaela Caina, tak aj zo samotnej Bullock. Zasmejete sa, áno, ale nie veľmi často. Soundtrack dobrý. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilá komedie se Sandrou Bullock v hlavní roli nevzhledné agentky FBI, která projde zkrášlovací kůrou, aby byla hodnověrnou členkou týmu misek, do kterého je nasazena kvůli hrozícímu bombovému útoku. Podařilo se zde skloubit jak akci, tak i humor a výsledkem je pohodová zábavná akční komedie. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Možná jsem příliš přísný, ale opravdu Slečna drsńák je jednoduchá sterilní zábava bez špetky originality. Najde se pár světlých momentů, ovšem ten zbytek to vše strhává dolů. Měla to být satira, mě to však místy přišlo až trapné. Film je to vyloženě americký a pro Američany, kteří jsou schopni ve větší míře strávit "pohybující se barevné obrázky". .. Evropan se již potkal s kulturou a proto potřebuje i u jednodušších komédií nějaký obsah, který by jej donutil zapřemýšlet. Bezduchá zábava nám patrně není (i podle zdejšího hodnocení) až tak blízká. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, je to hlúpy film s premyslenou a smiešnou zápletkou a je predvídateľný. Ale je to veľmi zábavné. Sandra Bullock má takú víťaznú a sympatickú osobnosť, má výborný spôsob ako dosiahnuť, aby filmy v ktorých hrá, vyzerali lepšie ako v skutočnosti sú. Má tiež talent pre komédiu, ktorá je nepopierateľná. Nenapadá mi žiadna iná herečka, ktorá by mohla túto rolu vytiahnuť. 6/10 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)

Reklama

Reklama