Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

mafianis 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne tam chýba to čaro s povodného seriálu ALF a chýbajú členovia rodiny Tennerovcov či hlúpi susedia Ochmonekovci. Ale zase tento film je zasa niečo uplne iné ako je komedialny seriál. Film je ponaný ako viac SCI-FI, s prvkami bláznivej komédie o mimozemštanovi, ktorý na zemi sposobí niekolko zaujimavých problémov pre diváka. Skvelá rodinná komédia pre všetkých... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem měl rád jako děcko a když jsem narazil na tenhle film, chtěl jsem si zjistit, jestli by mě bavil i teď a dospěl jsem k názoru, že jo, ale radši zas někdy kouknu na nějaký díl seriálu. Tady totiž vše zachraňoval právě Alf, protože když nebyl zrovna na scéně, tak to byla strašná nuda. A ačkoli ne každá jeho hláška byla dobrá, u nemála z nich jsem se pobavil a to tuhle mdlou šeď tahá nějak nahoru. Ačkoli ne moc, protože kromě něj se to fakt moc nepovedlo... 2* ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na televizní seriál to nemá (nebýt Alfa, tak to s ním nemá nic společného), ale zas tak hrozné to není. Herci sice nejsou nic moc (až na standardního Sheena) a dialogy jsou někdy příšerně umělé, přesto Alf chrlí jednu hlášku za druhou a díky němu jsem vydržel tento film dokoukat. Je sice pravda, že je zde spousta trapných vtipů, ale mohlo to dopadnout mnohem hůř. Nějaký hluboký scénář nehledejme, zápletka je jednoduchá a jde pořád o to samé. Hudbu dělal Mark Snow, který také komponoval hudbu k seriálu Akta X, kde se předvedl v celé své kráse, zdejší hudba je ale taková nijaká a tuctová. Milým překvapením je český dabing s perfektním Otou Jirákem, který se povedl, což u podobných filmů nebývá obvyklé. Jednou za čas se tento film dá, zábava to je. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zbožňovala a tak jsem byla na film velmi zvědavá. První část ještě docela šla, potom se to nějak zbortilo tuctového, nudného filmu s naprosto předepsanou linkou, co a kam se má ubírat a především se slabým humorem omezeným jen na pár Alfových hlášek. Škoda, seriál byl pro mě kultovní. Alespoň, že zůstal Ota Jirák v českému dabingu. 43% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Alf se vydává do boje s US Army, tak jsem nechal Chucka Norrise dojet na konec kruhového objezdu a pak jsme společně vyrazili Alfovi na pomoc. Na místě jsme však poněkud zklamaně sledovali, že Alf nebojuje s americkou armádou, ale armáda pouze trapně atakuje pozice nic nechápajícího mimozemšťana a v takové situaci evidentně nebylo naší pomoci potřeba. Já jsem tedy zůstal až do konce, protože mne to přiměřeně bavilo, ale Chuck jen znechuceně ukopl jeden roh Bermudskému čtverci a šel se rozptýlit svědomitým počítáním do nekonečna. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama