Reklama

Reklama

Výprava za českými čerty

(seriál)

Obsahy(1)

Seriál České televize vám umožní nejen vychutnat krásu naší země a poznat zajímavá místa, ale budete mít i možnost prožít spolu s hlavními hrdiny romantickou dovolenou plnou dobrodružství. Výprava za českými čerty, kterou vedl známý válečný zpravodaj, publicista a spisovatel (později se stal senátorem) Jaromír Štětina, vyjela 1. června 2004 s formanským vozem taženým párem grošáků na tříměsíční dobrodružnou cestu kolem naší vlasti. Cílem bylo "vědecké bádání" v oboru čertologickém. Výskyt čertů nejlépe mapují pověsti.
Jednotlivé díly:  1.-Čertova odměna
2.-Únos pana Půty
3.-Tanec do pekla
4.-Souboj na Řípu
5.-Brána do pekla
6.-Běh s čertem o život
7.-Pokušení svatého Ivana
8.-Čertův most (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrstvo krkavčí pařáty nadělilo Štětináči trafiku - ejhle pěkně rovnou pojízdnou - a že se jak jinak pár kemoušů hnedle svezlo a přiživilo... Další veřejnobezprávní vejvar a lumpárna o ničem, pronic a za moc. Tak ještě že nám pan mudrlant dneska může kázat o komouších z teho sernátu, že, jinak by ho komunishnus televize veřejné velké domů musel v tísni živit dodnes... °-/.. - - - - - (Občasně nahodile odpadile s odporem nazřeno na >čertoffském prostoru< , hodnocení 3.8.2011 po náhodném repete 65., žertovný komentář bez lekrace zde jako pátý - 3.8.2011) ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit smysl tohoto seriálu, tedy krom toho, že pan Štětina asi potřeboval "práci"? P.s.: Úprava komentu k 24.7.2012: No nazdar přírodo, co to je za píčovinu?!? Takže původně jedna umolousaná hvězdička, ale teď po dalším shlédnutí... No když se na to koukám, tak mě prostě napadá jenom: PROČ??? ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Dneska se na mě usmála ta smůla, že jsem měl možnost podívat se na jeden díl tohoto paskvilu. Tak snad si to pan Štětina všechno platil ze svýho, protože pochybuju, že by na tohle někdo mohl dát nějakou zlatku. Nejvíc mě dostávalo, jak tam nařizuje ostatním, co mají dělat a on to všechno vyhodnocuje nesmyslnýma úvahama, za který by se nemuseli stydět ani děti v mateřský škole.Asi do pana Štětiny vstoupil čert...Jednu hvězdu dávám jen za krásnou krajinu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nebýt hrozného a otravného komentáře Jaromíra Štětiny a také zbytečné omáčky okolo kdy koukáme, jak jede povoz, zastaví u hospody či jinde a tam se lidi poveselí - pan Štetina má asi alkohol dost rád - byl by to možná zajímavý cestovatelský seriál. Ale diletanství a hrozné konstrukce hlavního "badatele", který trapně šroubuje čerty všude kam se podívá, dojem kazí. Je velmi otravné, kolikrát slyšíme v seriálu slovo "čert" a "čertolog"... A jak řekl aktér Vašek v díle "Čertovská kuchyně", jemu to připadá směšné. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jestli budu chtít umřít, tak se na tohle někdy znovu podívám...hrůza,příšerné,smutné pokoukání na podivného chlapa Jaromíra Štětinu,který hopsá a myslí si ,že je čert..Jakési takové polemizování o existenci podobného tvora je zbytečné,protože je to dávná minulost a tedy počítat rychlost "letu" čerta a nebo z horkovzdušného balónu sledovat chudáka běžce jak demostruje jakéhosi hloupého sedláka s kterým dle pověsti PRÝ čert soutěžil....Je hezké,že u nás jsou pověsti a spíše než reálný základ je potřeba je brát jako součást fantazie a pohádku pro děti před spaním,protože všichni lidé,kteří stáli u zrodu pověsti jsou už stovky let pod drnem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama