Reklama

Reklama

Tichá zuřivost

  • Česko Tajemná obluda (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se snaží zastavit vražedné řádění němého vraždícího maniaka, který má následkem dlouholetých lékařských experimentů schopnost sám sebe léčit. (Filmbox)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

prsvl odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak tomuhle filmu může někdo dát pět, nebo čtyři hvězdičky. Svou pitomostí je dost podobnej filmům od Tromy, ale narozdíl od nich byl tento výtvor myšlen vážně. Děj je úplně dementní. Nějakej týpek začne buh ví proč (nikdy se to asi nedozvíme) vraždit, tak ho zabijou a nějaký doktoři ho znovu obživí zázračnou látkou, takže se mu (když je ještě v bezvědomí) hojej rány a je vlastně nesmrtelný. Proč tenhle zázračný lék zkoušejí zrovna na vraždícím psychopatovi je další otázka, která asi zůstane nezodpovězena. No a tenhle týpek se jednoho dne probudí a začne vraždit znova. Do toho všeho tam je Chuck, kterej je celej film vlastně úplně na hovno. Sem tam něco dobročinnýho udělá, dojde si na nejvíc klišé rande co může být natočeno, zmlátí pár zlejch motorkářů, pak zápasí s tim maniakem atd. Fakt blitka. Je teda pravda, že prvních pár minut bylo doopravdy vtipnejch, ale jinak špatná nuda. Od poloviny filmu jsme to museli pustit dvakrát zrychleně a až pak to dostalo aspoň troch grády. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlap musí mať svoje heslo.“ Miestami takmer až horor (a pekne drsný), inokedy buddy komédia s tomu odpovedajúcimi hláškami („Toto do životopisu nepôjde.“) a dialógmi („Ešte sme spolu neskončili:“ – „Radšej áno.“). Myslel som si, že neporaziteľne nezničiteľný Chuck Norris bude WTF, ale nakoniec hladko a sympaticky do toho celého zapadol. Negatívne vnímam príšerne hysterické ženské postavy; od istej chvíle som mal po krk ich ustavičného vrieskania a začal som z neho byť hnusne nervózny. Alibisticky dávam 60%, vôbec neviem, čo mám s takýmto filmom robiť a ako ho brať/vnímať. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tichá zuřivost se řadí mezi opravdová béčka, avšak jeho sci-fi hororový námět není nejstrašnější. Chtělo by to jen trochu více logiky a méně ujetých scén. Chuck Norris v roli tvrďáka šerifa obstál a podává svůj klasický výkon. Pravdou je, že snímku nechybí napětí a trocha romantiky. Některé bojové scény jsou příjemně koukatelné. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tři doktoři si hrají na bohy, jako by nevěděli, že existuje jen jeden a zrovna u nich ve městě dělá šerifa.. Chuck Norris na stopě němého terminátora s Libbyho opičím ksichtem si neustále o něco nenuceně opírá nohu. O nárazník služebního vozu, o konferenční stolek, o zábradlí, o obličeje členů motorkářského srandagangu a když s přihlouplým úsměvem uspokojuje ex-přítelkyni, myslí při tom na růžové naducané tvářičky svého zástupce Charlieho, protože jinak se ten přívětivý přístup k neschopnému kolegovi nedá vysvětlit.. Připitomělé béčko přecpané žánrovými klišé. Už dlouho před závěrečnými titulky se vás zmocní Tichá lhostejnost.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stěžejních osmdesátkových Norrisovek. Chuck proti už jednou zabitému a oživenému nemluvnému vrahovi kterého prostě nejde zabít viz konečná předtitulková scéna, takže tady Chuck z hlediska fyzické síly určitě nemá navrch. Brian Libby má velmi pěknou držku a celkově více než slušná porce pokleslé zábavy. Něco takového prostě mohlo vzniknout jenom v této době. Kdo ví o čem mluvím tak pochopí.80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Chuckův syn Mike pracoval na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. (Rominator)

Reklama

Reklama