Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

castor 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rozhodnut pro hodnocení o stupínek nahoru, ale nejde to!! Sice cítím dobrý úmysl vyhnout se obehranému, a to tehdy, kdy se partnerská dvojice ocitá rovnýma nohama "ve vztahu", je pro filmaře výživnější pro rozehrávání různých dějových smyček a kdy nám chtěli pravděpodobně ukázat, kvůli jakým malichernostem se lidé rozcházejí. Nápad určitě vydařený, provedení je o poznání horší. Banalita rozpoutá hádku, ta další hádku a máme tu rozchod. Co přijde po něm ovšem ani zdaleka neosloví, nepobaví, nezahřeje. Na vině je scénář, špatně vykreslené postavy. Žádný nový rozměr, nic nového, vše jen naznačeno, nedotaženo. Herecky naštěstí dvojice Vaughn-Aniston zaujme!! Osobně mě nejvíce potěšila Joey Lauren Adams a její křaplavej hlásek .. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Pokud mám být upřímná, tak z celého „Break Up“ mě nejvíc potěšil nezaměnitelný hlas Joey Lauren Adams, tenhle křaplák zbožňuji od „Hledám Amy“. A jestli role Vince Vaughna měla být protivný Gary, zaslouží pochvalu, protože dlouho mě někdo tak neštval. Brooke tu jsem zase naprosto chápala v citrónovém konfliktu. Ono se to pánové těžko vysvětluje, ale pokud máte jediný úkol a to koupit 12 citronů a přinesete pouze 3 s tím, že si myslíte, že to bude stačit, tak .... v takových a podobných situacích i já zapomínám na své dobré vychování :- ). Ale jako celek nic moc. Kdepak neopakovatelné a nezapomenutelné naschvály jsou jen ve Válce Roseových. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já chci, abys chtěl umýt nádobí." Já bych taky chtěl, abych chtěl umýt nádobí, aby se mi líbil balet a abych dokázal poděkovat svý ženě za to, že mi organizuje volnej čas. Nicméně mám podezření, že se to nikdy nestane. Jsem totiž stejnej trouba jako Gary. Oproti tomu Brooke je krásná, má jasnej plán a mně jí bylo líto. Zejména když zoufale volala, že chce jenom jednu věc, což znamená uklidit, umýt, hýčkat, nemlaskat, vydělávat, souhlasit, venčit, holit se, neprdět, podpořit, vonět, bavit, opravit a mít rád maminku. Moc jsem při tom trpěl, protože jsem si to taky zažil. A dívat se na svůj životní horor bylo opravdový utrpení. Takže hvězdu za parádního Johnny O, protože takovej kámoš fakt potěší. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Partnerský život z pohledu : kdo z koho. Očekávala jsem aspoň chvílemi něco vtipného, ale nedočkala jsem se. Řekla bych to asi takhle : partneři, kteří mají podobnou povahu a rádi se hádají, by neměli navštěvovat žádnou společnost, protože svými provokačními hádkami otravují jiné lidi. Přesto se ti dva jasně milovali, jenže žáden nechtěl ustoupit své ješitnosti a tvrdohlavosti. Sranda to nebyla, ale chvílemi se člověk musel i zamyslet.... a kolik párů se takto chová ? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem teda neco trochu jinyho, film tak trochu nevi, co vlastne chce bejt. Na jednu stranu tu je flakac Vaughn, kterej spolu se svejma kamaradickama hazi hlasky, objednava stripterky a pari GTA, na druhou stranu tu je romantika. Oba se vlastne porad milujou, i kdyz si obcas udelaj nejakej ten naschval, vlastne chtej bejt spolu. Takze ve vysledku to moc nefunguje ani jako nejaka dojemna romantika, protoze to obcas narusujou nejaky Vaughnovo uchylarny, na druhou stranu to ale neni zadna uzasna komedie, na to se tu clovek zasmeje jen parkrat. A konec je takovej rozpacitej. Aspon, ze Aniston to jeste furt docela slusi a Vaughn si svoji roli viditelne uziva, takze se to da skouknout v pohode a clovek se jeste docela pobavi. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)
  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)

Reklama

Reklama