Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** HBO2 HD - Příjemná nostalgie. London byl jeden z mých prvních zhlédnutých filmů, kdy jsem se stal ČSFD uživatelem. Tenkrát mi tenhle kousek přišel hrozně ukecaný, což i po dnešku stále platí, ale díky CZ dabingu jsem se do toho správně dostal a rozhovory mezi Evansem a Stathamem byly fajnový. Za x let si London znovu rád připomenu. 75% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Viac ako podarený klon Tape (Evansova postava doslovne, charakterovo aj výzorovo Hawkovej), ktorý ma presvedčil, že kvalitných konverzačiek nikdy nie je dosť. Statham herecky o triedu vyššie, ako priemerný zbytok (Ewans, Biel). Len škoda toho od polovice jednoznačného ťahu na... "tri slová". Pre mňa veľmi milé prekvapenie a určite pôjde repete. P.S. Áno! Presne takto vyzerajú pseudo-filozofické, či pseudo-sofistikované debaty nakoxovaných hláv. 85% ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

"This story was fucking awesome, mate - you gotta remember that or I'll fucking spank your smelly ass, you fucking cunt" Co víc říct? :) Snad jen, že Jason Statham umí zahrát i chlápky...kteří (hmmm, to bych spoiloval, tak to řeknu jinak) nespí s bouchačkou. Jo a pokud chcete, aby vám potraviny vydržely déle, tak jim každou noc nezapomeňte říct jak jsou nádherné a jak moc je milujete. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu mě spíš než název, který také dokáže přitáhnout pozornost diváka zaujalo obsazení. Chris Evans v jedné ze svých velice náročných rolí a Jessica Biel jako povrchní holka s přezdívkou London. Mám ráda prolínání přítomnosti s minulostí a pozvolné osvětlování příběhu a osudů postav. Syd, který se stal troskou poté co ho opustila krásná London se dostává na rozlučkovou párty již jmenované slečny a tam uvažuje nad tím co se životem přitom fetuje a pije alkohol s chlápkem, kterého ani nezná a skrývá svou bolest za závislost a clonu nevzhledného pobudy. Oceňuji propracovanost postav ale někdy je to na diváka příliš. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsme slyšeli tolik mouder, že si teď na žádné nemůžu vzpomenou. A J. Statham je klasik, když jsem si pouštěl film uvažoval jsem jestli měl vůbec někdy delší vlasy. Jakmile vešel na scénu tak jsem ho málem nepoznal, no ještě že chodí nakrátko, toto mu opravdu nesekne. Willis a Statham by měli být na krátko, žádné paruky a pod. Kdo nebyl v Sado Maso salónu tak dostane krásný popis jak to tam chodívá. No a pokud nevíte jak se cítí impotent tak J.Statham Vám to vysvětlí, i když se mu do toho moc nebude chtít. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)
  • O hudbu k filmu sa kompletne postarala americká elektronická skupina The Crystal Method. Celkovo zaznie 14 ich skladieb. (Arsenal83)

Reklama

Reklama