Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si doplnila restík a zkoukla jsem jediný díl, který jsem z dosavadní série neviděla. Jednička byla ve své době originální natolik, že jsem měla potřebu tahat jí všude s sebou a každému ji pouštět, dvojka byla ještě svižnější a vůbec nevadilo, že kopíruje koncept jedničky, o to přeci šlo a navíc byla hlavní hrdinkou Ali Larter, která mě v jedničce zaujala nejvíc. Čtyřka už ale předvedla, že to jde natočit i docela nudně s necharizmatickými herci a bez špetky invence. Takže zbývala trojka. No potěšení na mé straně, svižná a pořád dost zábavná popcornová zábava to byla, navíc v dobrém smyslu se špatným koncem, který mě vážně potěšil, tak se mi to líbí. Trojka svým předchůdcům, narozdíl od čtvrtého dílu, ještě ostudu nedělá. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

o poznání slabší než první dva kousky smrti.hlavně díky hrozně nesympatickým hercům a celkem nezajímavým smrtím.příběh nezvratného osudu se vlastně nikam nepohne,nepřinese nic nového,jen si jede tu svoji vyšlapanou cestičku.celkem nudné smrti zachrání konec,kdy vlastně poslední dva zásahy jsou to nejlepší z celého filmu,jak tu vietnamku propíchne ta vlajka to bylo boží a to rozplácnutí stožárem sakra vtipné!.-)i konec v metru kdy všichni konečně chcípnou,potěší:-)akorát teda už nikdy nepudu na pouť.nejen že sem stejně vždycky tak vožralej,že mi je z toho akorát blbě,ale nerad bych třeba někdy zapoměl zacvaknout rám u kladiva:-DDD ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Smrt, jakožto asi celkově nejzákeřnější ze všech masových vrahů napříč všemi horory, se znovu vrací na scénu a opět je nelítostná a nehodlá šetřit nikoho, kdo její plán prohlédl a přežil nehodu na horské dráze. Jsem rád, že jsem napravil svůj rest a na třetí díl Nezvratného osudu se konečně podíval, s výjimkou tohoto dílu jsem totiž už viděl jednotku, dvojku, čtyřku i pětku, jen trojka mi nějak unikala. Co se týče mého hodnocení, tak tenhle díl je z mého pohledu spolu se čtvrtým dílem tím nejslabším z celé série. Tento třetí díl mi chvílemi přišel takový nemastný a neslaný, skoro mě i v některých chvílích nudil a celkově jsem tak nějak ani nesplynul s hlavními postavami, které si nestihly během celého filmu získat mé sympatie, a tak mi byl jejich osud skoro i lhostejný. Tento film tak z mého pohledu zachraňují některé originální způsoby usmrcení jednotlivých postav, jejichž nápaditostí se ostatně vyznačuje celá série, a ani zde tomu nebylo jinak. Ve výsledku mám ale pocit, že si brzy po zhlédnutí filmu nebudu ani příliš pamatovat, o čem vlastně byl. Nicméně na takové slabší tři hvězdy to stačí, a taky je tomuto filmu uděluji. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)
  • Horská dráha z filmu sa nachádza v zábavnom parku Playland v kanadskom Vancouveri a volá sa "Corkscrew", čo v preklade znamená “Vývrtka“. Aby bola scéna so spomínanou dráhou hotová, museli na nej herci absolvovať 26 jázd. (Raccoon.city)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama