Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Smithereens (S05E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Smithereens
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Londýnský řidič sdílené taxislužby unese zaměstnance společnosti provozující sociální média a vyvolá mezinárodní krizi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

SuzieS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nebyly tam vubec zadne nove technologie blizke budoucnosti. Kdyby to byl normani film, tak jeste budiz, ale jako soucast serialu Black Mirror to bylo uplne out of concept. Vyjednavani se tahlo, ale to myslim v pozitivnim smyslu. Meli jsme podobne emoce jako policisti. To diky dlouhe spotazi. Nechybelo napeti. Tudiz se nemohu rozhodnout, jestli to melo byt kratsi, ale asi stejne melo byt. Poselstvi chapu, ale na to nebylo treba tolik omacky predtim. Presto mi to vhrklo slzy do oci predevsim u toho rozuzleni pani, co hledala heslo od dcery. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem to s tím nadšením z nové série přehnal... Protože na celém dílu byla nejzajímavější jinak absolutně nepodstatná linka s ženou, jejíž dcera spáchala sebevraždu. Zbytek? Ty jo, vždyť byl předvídatelný, neskutečně protahovaný a pointa? Nemyslíš, zaplatíš? Na to stačí několikavteřinová reklama. Fakt jsem zklamaný a jen doufám, že si aspoň poslední díl napraví už tak pochroumanou reputaci a možnost, že bude tato série vůbec tou nejslabší. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Bohužel nedovedu dát snad ani ty usrané dvě hvězdičky, protože tato epizoda byla na poměry Black Mirror opravdu krajně o hovně a bez jakéhokoli většího poselství. I v těch nejdebilnějších dílech tohoto seriálu byla vždy minimálně myšlenka a poselství hodné prudkého zamyšlení. V tomto dílu bylo naprosté vakuum. Člověk více než hodinu čeká, co tvůrci vytáhnou, čím ho v tomto dílu překvapí a následně s hrůzou zjistíte, že tak jak všechno nudně a debilně začalo, tak ve stejném duchu díl i skončí. Nechce se tomu věřit, že někdo, kdo měl vždy kupu napínavých nápadů, působí momentálně absolutně vystříleným dojmem. I když zkusím na moment zapomenout, že sleduji Black Mirror a kouknu se na příběh tohoto dílu zcela nezávisle, tak jsem opravdu neviděl nic jiného než naprosto debilní a nudný únos a trapné vyjednávání s použitím dokonce pouze současných technologií (+ ukázka kolik jsme toho napráskali na sociálních sítích a může to být ve vhodný moment použito proti nám) a kromě toho nechybí ta 200x otřepaná kritiku závislosti na sociálních sítích a mobilních telefonech. Opravte mě prosím, pokud mi něco ušlo. Budu vám neskonale vděčný. Velmi rád bych se mýlil, ale tahle epizoda byla rána do žeber všem fanouškům, opravdu díl, který byl mimořádně o ničem. Vůbec do konceptu nijak nezapadá. Kromě toho jsem u něj po 20 minutách usnul, jaká to byla zábava. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milý, nijak přelomový poselství. Hezká etuda Andrew Scotta. Škoda, že vývoj příběhu tu tolik záleží na tom, jestli ostřelovač má nebo nemá možnost čistého zásahu útočníka, aniž by ohrozil rukojmí. Ti dva sedí fixovaně v autě v pozici řidiče a spolujezdce na sedadle za ním, kryjí se jen z pohledu zezadu nebo zepředu. Sniperovi nic nebránilo v tom se opatrně přesunout do pozice, z níž by řidiče i celý příběh mohl s jistotou odpravit. *~ ()

stanyko odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhy prepadak v 5. serii az sa bojim pustist si dalsiu epizodu. Toto nudna nuda, ktora nam vysvetlila to co uz davno vieme, ze zavislost na mobiloch je zla.. Herecke vykony boli dost slabe, ale stupidita scenara nemala hranic. Jeden priklad za vsetky: chlapik sa zasekne s autom na poli, co je uplne otvoreny priestor. No odstrovac nemoze strielat lebo mu rukojemnik v aute zaclana a on ten odstrelovac asi nema nohy, aby sa posunul o par metrov tak aby mal krasny vyhlad na Scottovu hlavu :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Prosklená vila se nenachází poblíž Utahu a dokonce ani ve Spojených Státech, ale ve Španělsku v poušti Gorafe spadající do provincie Granada. A právě zde se nejen fanoušci seriálu mohou ubytovat za necelé 4 tisíce korun na noc. (Duoscop)
  • Zbraň, ktorú má Chris Gilhaney (Andrew Scott), je československá Čz 75. V jednej zo scén je na nej dokonca vidieť nápis "Made in Czechoslovakia". (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama