Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jedno dlouholeté přátelství výrazně ovlivní videohra. Mediální společnost a krize kolem rukojmí. Dospívající dívka se sblíží s digitální verzí svého popového idolu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (50)

Lisabellla

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím poslední série a zdá se mi nejslabší. Možná to je tím očekáváním - nadšení od prvního dílu první série (nekoukala jsem hned po odvysílání) až do posledního té čtvrté. Ještě dnes si živě pamatuji usměvavou blondýnku dýchající jen pro laiky na svém profilu, nebo milující se pár, co prochází podivnými vztahy, či snové město Junipero (nebo jak se to píše)... A pak dva roky nic. A čekám a těším se a sleduji vývoj. A pak další díl spatří světlo světa a je to ... hrůza! Paradoxně bych řekla, že zatím nejhůře hodnocený třetí díl je z nich nejsmysluplnější - a to jsem ani nepoznala Miley Cyrus (neposlouchám ji). Pohled na svět se černě zrcadlí a je to fascinující. Nějak mi ovšem do této rovnice nezapadá nic z toho, co v páté sérii vyšlo nad zemský povrch... Celkový dojem to zatím nekazí, jen je to malé zklamání. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série - (6,5/10). Tato série se nesla ve znamení malého počtu epizod a také ne až moc podobným konceptem jako tomu bylo u předchozích sérií. Starým Black Mirror bych nazval pouze 2. epizodu. Měla atmosféru , kterou od Black Mirror očekávám. I tak to nebyla žádná hitparáda. U zbylých dvou jsem to trochu postrádal. Ale rozhodně nebyla tato série propadák. Bohužel musím říct, že se jedná asi o nejslabší sérii. Nejlepší epizoda: Smithereens (S05E02) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STRIKING VIPERS. Anthony Mackie má doma Nicole Beharie, což je samo o sobě výhra. Má slušnou práci a evidentně mu toho moc nechybí. Ovšem vyzkoušet se musí vše, a zatímco face to face se s letitým kamarádem příliš nevídá, po síti jim to jde náramně. Obzvlášť když se na trhu objevila jedna intenzivní novinka. Podmanivé, pomalé, herecky velmi solidní. Nečekané vyústění je pak tak trochu o morálce každého z nás (75 %). SMITHEREENS. Londýnský taxikář chce vozit jen určité lidi. Teď má na zadním sedadle vyděšeného stážistu, okolo pole ho obkličuje několik policejních aut a on čeká na telefon od hlavouna společnosti provozující sociální síť. Spíš kriminální psychologické drama, než futuristický příběh. Reálný kus, solidně napínavý, ale zase s trochu přetaženou stopáží. Policie marná, Andew Scott herecky na jedničku (65 %). RACHEL, JACK A ASHLEY TOO. Miley Cyrus má zobat uklidňující prášky, nepsat vulgární pocity do deníčku, poslouchat tetu a vypouštět do hudebního světa jen další nasládlé songy. Do toho ještě na základě jejího zevnějšku vznikla robotická společnice, která má bavit teenagery. Včetně osamělé Rachel, které dělá do hlavy nebezpečnou díru. Celé je to kýčovitě ulítlé, jízlivé, parodické. Zneužívání technologií zase trochu jinak, až na zrychlený závěr funkční (65 %). ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, není to to ohromující Black Mirror, jako tomu bylo doposud. To vážně čekáte, že si to tu základní atmosféru udrží až do páté série? Ale no tak. Pořád to stojí za zhlédnutí a vzhledem k tomu, že jsou jen tři díly si ani moc nestěžuji. První má zajímavou myšlenku, druhý skvělého Andrew Scotta a poslední je spíš sranda. To nejlepší jsme stejně pravděpodobně už dostali, tak proč se trápit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sériách so šiestimi epizódami tu máme zrazu sériu doslova polovičnú, našťastie ale iba kvantitou, nie kvalitou. Osobne vyzdvihujem najmä toľko kritizovaný posledný diel, ide o skvelý nápad aj skvelé spracovanie a áno, aj casting bol skvelý. Naopak druhý diel derie nad priemer skôr výkon Scotta, ako samotný, nie príliš originálny, príbeh. Hodnotenie série je aritmetickým priemerom hodnotenia jednotlivých epizód. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • V epizodě se objevuje téma typické pro celý seriál, a tím je odvrácená stránka mobilních telefonů, na kterých vzniká závislost a mohou být zneužity proti nám. Podobným tématem se již zabývali epizody Pád střemhlav (2016) a Sklapni a tancuj (2016). (hansel97)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama Miley povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)
  • Prosklená vila se nenachází poblíž Utahu a dokonce ani ve Spojených Státech, ale ve Španělsku v poušti Gorafe spadající do provincie Granada. A právě zde se nejen fanoušci seriálu mohou ubytovat za necelé 4 tisíce korun na noc. (Duoscop)

Reklama

Reklama