Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

Arx 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrnej akční film s vynikajícím Nicolasem Cagem, který už ale poslední dobou ztrácí dech. Jeho herecká kariéra jde strmě dolu právě díky takovýmto rolím. Film Next jako takový není zase až tak špatný. Cage + krásná Jessica Biel, spousta výbuchů, zajímavý příběh, láska. Celé to ale působí jako ne moc dobře namíchaná kaše. Škoda dalo se to natočit líp ale trailer se jako vždy u takovýhto filmů samozřejmě povedl :-))) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Stáva sa, že sa rozšíri správa o vraj výbornom filmu, no nakoniec sa musíte nepríjemne sklamať, a niekedy sa stáva, že správa o filmu neveští nič dobré, a máte strach, že premrháte desiatky minút svojho života. Tento druhý prípad máva lepší koniec, pretože môžete byť príjemne prekvapený. A aj keď to nebolo nič svetoborného, záhadnosť Cage-a (subjektívny faktor), a krása Jessici Biel mi úplne stačila na priemernú podívanú. Jedinečnosť však pridala za každým inak prevedené jasnovedectvo a záverečný zvrat Future in the eyes. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Propanaboha, asi nejslabsi adaptace nejakeho z Dickovych del - a to je co rici, diky jejich mnozstvi, proto jiz asi pomilionte: dekuji R.Scotte za Blade Runnera!... Nevim, co bych mel vytknouti drive, zda "chatrnost deje ci matoznost postav". Cimrmanovska veta zde plati na sto procent, bohuzel. Kdyz k tomu pridame nesmyslnosti daneho filmoveho universa (na zacatku je nam popsan system nahlizeni do budoucna, kterou pak hlavni hrdina v prubehu deje rad prekrucuje) a naprosto dementni zaver, jenz misto pocitu prekvapeni evokuje spise dojem o impotentnich scenaristech, nevyjde nam nic jineho nez jedna velka slatanina a celkove hrube nudny film. A ani Cage s Mooreovou to nezachranuji. V podstate se divim, proc davam i tu jednu hvezdu - nakonec ale, skouknout to slo, ovsem jiz nikdy vice... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je můj nejoblíbenější herec a ať si řiká kdo chce, co chce, tak hlavní myšlenka Next je prostě libová. Rozdělování Johnsonovy osobnosti v rámci náhledu do budoucnosti je ztvárněno tak poutavě, že logické zádrhely téhle schopnosti hravě odpustíte. Zbytek už je jenom obyčejná detektivka...70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, sice Cage viděl 2 minuty dopředu, ale než si v hlavě přehrál všechny varianty jak sbalit tu holku, tak já už bych jí měl sbalenou. A to byly dvě minuty ! Představte si, kdyby viděl celou hodinu dopředu, to než by si přehrál všechny varianty jak jí sbalit, tak by ta holka umřela stářím. Tempo filmů je svižný, logice nabídli asi malej honorář a tak ve filmu nebyla a vtip sice přišel, ale jen na skok. Konec filmu si vysvětluji tak, že se ke scénaristovi dostavila laciná děvka, která okamžitě začala pracovat a on už asi ani nevěděl co píše. V každým případě je to na přes držku. Cageův účes bych neřešil, chtěl bych vidět váš bordel na hlavě :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Všechny tři vrtulníky jsou typ Eurocopter AS-350. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy únosci přenášejí Liz (Jessica Biel) připoutanou ke kolečkovému křeslu s výbušninami na střechu, zapne jeden z teroristů na křesle mobil, přes který má být křeslo odpáleno. To by ale nemělo fungovat, neboť policie vypnula nad městem celou mobilní síť. (Brodyman)
  • Ruský preklad názvu filmu je "Veštec". (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama