Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuddyová chce po Houseovi, aby sloužil na ambulanci. V ohromném množství případů, které House musí řešit, zažije i několik spíše úsměvných momentů, ale i kuriózních situací. Má pacienta, kterému vlezl do ucha šváb, a malého chlapce, který spolkl magnet. Jeden z případů se ho však přímo osobně dotkne. Zdá se, že dívka, která vykazuje známky pohlavní nemoci, byla znásilněna. House s ní není zprvu schopen komunikovat, a to ani poté, co se mu ostatní lékaři snaží poradit. Dívka však odmítá jiného lékaře. House si k ní sám začne hledat tu správnou cestu až poté, co mu Cuddyová oznámí, že pacientka je v důsledku znásilnění těhotná. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I'm going to base this moment on who I'm stuck in a room with. It's what life is. It's a series of rooms and who we get stuck in those rooms with adds up to what our lives are.” Sentimentálnejšia epizóda, v ktorej tvorcovia opäť prezentujú emocionálnu stránku House-ovho charakteru, respektíve jej hľadanie. V hlavnej úlohe Katheryn Winnick aka Lagertha z Vikingov. Osobne preferujem buď časti so zapeklitejšími prípadmi alebo humornejším naladením. Ako obzvláštnenie série však neurazí… ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, plná skvelých hlášok (najmä tých, ktoré neboli vtipné) a emočne dojala. -Čas všetko vyrieši.- -Nie, to činnosť, všetko vyrieši. Ak by sme nič nerobili, tak by ostalo všetko také aké je.- ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama