Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House má pocit, že vždy milý ošetřovatel, který zkolaboval při stávce zaměstnanců nemocnice, není milý jen tak od přírody. Jeho chování musí být symptomem nějakého závažnějšího onemocnění. A tak se na něj zaměří. První možnou diagnózu však vyloučí testy, které ukazují, že muž by mohl mít syfilis. Ten to však důrazně popírá. A tak se vše točí okolo vehementního Houseova dokazování, že muž má syfilis a House pravdu. Až teprve později si doktor uvědomí, že jeden z jeho asistentů má správné tušení, že příznaky souvisejí i s něčím jiným... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Originálny názov epizódy má rovnaký názov ako pieseň od Alice Coopera. V piesni je sympatický človek považovaný aj za chorého. (Pat.Ko)
  • V pohotovosti Cameronová (Jennifer Morrison) hovorí, že pacient, ktorého vyšetruje, má „pitvu aorty“, ale pokračuje v nedôležitom rozhovore s Houseom (Hugh Laurie), dokonca od pacienta odíde, aby mu prečítala spis iného pacienta. Disekcia aorty je vážna lekárska pohotovosť, ktorá si často vyžaduje okamžitý chirurgický zákrok. Cameronová, ako lekár, by to vedela a nikdy by nestrácala čas zbytočnou konverzáciou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama