foto

Anne Dudek

  • nar. 22.3.1975 (43 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anne Louis Dudek se narodila do rodiny polského původu v Bostonu. Vystudovala Northwestern university, kde navštěvovala univerzitní divadlo. Za divadelní roli v Chicagu získala cenu Josepha E. Callowaye a objevila se v Americkém Divadelní časopisu, jako jedna z deseti mladých, divadelních hvězd. Poté se objevila v roce 2000 v Brodwayském debutu Wrong Mountain. Získala cenu Connecticut Critics Circle Award za výborný herecký výkon ve hře Glass Menagerie.

Po jejích úspěších v divadle se v roce 2002 přesunula na televizní obrazovku, kde si zahrála v komediálním seriálu THE BOOK GROUP. Objevila se také v seriálech: ZOUFALÉ MANŽELKY, HOW I MET YOUR MOTHER, PŘÁTELÉ, ZÁKON A POŘÁDEK, SBĚRATELÉ KOSTÍ a dalších. Její nejznámější seriálovou rolí je role v DR. HOUSE, kde si zahrála Dr. Amber Volakis. Objevila se také v několika filmech. Její první filmová role byla ve filmu LIDSKÁ SKVRNA si zahrála po boku Anthonyho Hopkinse a Nicole Kidman, rok na to si zahrála Tiffany Wilsonovou ve filmu NĚKDO TO RÁD BLOND a v roce 2006 se objevila v její zatím poslední filmové roli Lorraine, ve filmu 10 POLOŽEK A MÉNĚ.

Svou hereckou kariéru přerušila kvůli narození jejího prvního dítěte, které má společně s malířem Matthewem Hellerem. 14. prosince 2008 se jim narodil syn Akiva.

Venda.c

Herecká filmografie

Filmy

2017 House by the Lake
2016 Middle Man
Poslední vůle
The Good Neighbor
2013 Door, The
Santa Switch (TV film)
2006 10 položek a méně
Park
2005 Coat of Snow, A
2004 Někdo to rád blond
2003 Lidská skvrna

TV seriály

2017 Corporate (TV seriál)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Hotel Spa Potions (S02E02)
The Flash (TV seriál)
Cause and Effect (S03E21)
I Know Who You Are (S03E20)
2016 Aquarius (TV seriál)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Remedial Battle Magic (S01E11)
The Strangled Heart (S01E08)
Consequences of Advanced Spellcasting (S01E03)
další epizody (4)
Longmire (TV seriál)
Chrysalis (S05E03)
The Mindy Project (TV seriál)
The Greatest Date in the World (S04E20)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Chodící mrtvola (S01E13)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Insomnia (E08)
A Safe Place (E07)
další epizody (9)
Grimm (TV seriál)
Kdysi jsme byli bohové (S03E15)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Exkurze (S07E03)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Důsledky (S01E10)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Drifting Back (S05E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Good Earth (S08E05)
Dr. House (TV seriál)
Všichni umřou (S08E22)
2011 Velká láska (TV seriál)
Jistí chudí pastýři (S05E03)
Zima (S05E01)
2010 V utajení (TV seriál)
I Can't Quit You, Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
What Is and What Should Never Be (S01E08)
další epizody (8)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Letní muž (S04E08)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Pod jednou střechou (S04E06)
další epizody (5)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Řekni sýr (S05E18)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)
Dárek na památku (S03E08)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)
další epizody (4)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (7)
Dr. House (TV seriál)
Na obou stranách (S05E24)
Pod kůží (S05E23)
Rozdvojený House (S05E22)
další epizody (4)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Let č. 1 (S02E02)
Pro mladé duchem (S02E01)
Dr. House (TV seriál)
Houseova hlava a Wilsonovo srdce 2/2 (S04E16)
Houseova hlava a Wilsonovo srdce 1/2 (S04E15)
Splněný sen (S04E14)
další epizody (6)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Babí léto (S01E11)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
další epizody (7)
Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
další epizody (4)
Vražedná čísla (TV seriál)
Devět manželek (S03E12)
Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Ošklivec (S04E07)
další epizody (8)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Big Day (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Chorá láska (S06E02)
2005 Inside, The (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Košile se vrací (S01E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie ve zdi (S01E06)
Muž v autě (S01E02)
Čarodějky (TV seriál)
Obyčejné čarodějky (S07E11)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Hezký obrázek (S01E03)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soumrak (S03E12)
Přátelé (TV seriál)
Když si Joey a Rachel dali pusu (S10E01)
2002 For the People (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
The Book Group (TV seriál)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 House by the Lake
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace