Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mastersová působí v nemocnici poslední den coby studentka a rozmýšlí se, zda přijmout Houseovu nabídku, aby pracovala v jeho týmu. Její rozhodování ovlivní i fakt, že se zhoršuje stav její poslední pacientky Kendall. Dospívá k závěru, že jde o zhoubný nádor paže, kterou je nutno amputovat. Pacientka to však odmítá, a tak se Mastersová na radu House rozhodne porušit pravidla. Do nemocnice se vrací zpět Třináctka a House její nepřítomnost vysvětluje tím, že procházela odvykací kúrou. House s Wilsonem žijí sázkou, kdo z nich udrží na oddělení déle živou slepici, aniž si toho všimne ochranka. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medička Mastersová byla svým zásadovým charakterem zajímavým zpestřením seriálu, ale též dost rušivým prvkem, proto jsem doufal, že i tvůrci vycítili, že je třeba se s touto postavou už rozloučit. Zda tak skutečně učinili, se dozvíme. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Na začiatku predchádzajúcej epizódy House (Hugh Laurie) uvádza, že keďže Trinástka (Olivia Wilde) strávila nejaký čas vo väzení, pozastavili jej lekársku licenciu. V tejto epizóde však plní povinnosti lekára a je tiež zodpovedná za dohľad nad Mastersovou (Amber Tamblyn), čo nemohla robiť s pozastavenou lekárskou licenciou. Napriek tomu, keď Mastersová príde k Trinástke a Houseovi na pohotovosti, House povie: "Vrátil som ti licenciu." Skutočnou chybou je, že House dostane licenciu Trinástky späť cez víkend. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama