Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mastersová působí v nemocnici poslední den coby studentka a rozmýšlí se, zda přijmout Houseovu nabídku, aby pracovala v jeho týmu. Její rozhodování ovlivní i fakt, že se zhoršuje stav její poslední pacientky Kendall. Dospívá k závěru, že jde o zhoubný nádor paže, kterou je nutno amputovat. Pacientka to však odmítá, a tak se Mastersová na radu House rozhodne porušit pravidla. Do nemocnice se vrací zpět Třináctka a House její nepřítomnost vysvětluje tím, že procházela odvykací kúrou. House s Wilsonem žijí sázkou, kdo z nich udrží na oddělení déle živou slepici, aniž si toho všimne ochranka. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medička Mastersová byla svým zásadovým charakterem zajímavým zpestřením seriálu, ale též dost rušivým prvkem, proto jsem doufal, že i tvůrci vycítili, že je třeba se s touto postavou už rozloučit. Zda tak skutečně učinili, se dozvíme. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Jedna nezrovnalosť nastane, keď Mastersová (Amber Tamblyn) povie pacientke, že bola prváčkou na vysokej škole vo veku 13 rokov. Vo svojom prvom účinkovaní, konkrétne v epizóde Politická objednávka, Cuddyová (Lisa Edelstein) hovorí Houseovi (Hugh Laurie), že Mastersová ukončila strednú školu vo veku 15 rokov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama