Reklama

Reklama

Ledová sklizeň

Trailer

Obsahy(1)

John Cusack a Billy Bob Thornton jsou v čele hvězdného obsazení této napínavé a nepředvídatelné komedie. Právník Charlie (Cusack) a jeho partner Vic (Thornton) okradou mocného gangstera a myslí si, že se jim povedl dokonalý zločin. Poté co prožijí noc plnou napětí a smrtících překvapení, zjišťují, že největší zkouškou, kterou budou muset podstoupit, je věřit si navzájem. Od režiséra Přeber si to a Na Hromnice o den více, je Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

V tomto filme mi veľmy chýbalo bližšie približenie postáv ich vzájomných vsťahov a aj lúpeže samotnej. Celý film ubieha bez toho aby sme vedeli kto , čo , ako a prečo. Absencia tejto zložky sposobovala moju apatiu a častý nezáujem o dianie na obrazovke. Celkovo ani zápletka a následné "zvraty" sa nedajú považovať za niečo prevratné a nečakané. Aj na priek slušným hereckým výkonom Cusacka a Thorntna je oto dielko len nepodarená kopia jeho omnoho zábavnejšícha, prekvapivejších a napínavejších bratov. Slabe *** ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Harold Ramis měl nepochybně v hlavě něco ambiciózního, co se mu ale nepovedlo převést do filmové podoby. Z filmu přímo čiší touha stát se další pohodovou, drsnou a nahláškovanou zlodějšou příhodou, jenže i přes kratší stopáž nemá film žádný drive a jediné, co vás drží u obrazovky jsou herci, především John Cusack a vtipný Oliver Platt. Ice Harvest není dobrý, ani není špatná, sekl se přesně na půli cesty a od podobné konkurence ho dělí jen ti dobří herci. Film měl nepochybně být zamotanější, vtipnější, plný více zvratů. Ale ať se na výsledek koukám sebepečlivěji, nepřijde mi jako nic víc, než jen přímočará neproměněná ambice. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční černá komedie, kdy gauner podvádí, okrádá a nakonec zabíjí ještě většího gaunera. Místy je to hodně vtipné, jindy trošku trapné. Celkově však je to solidní film, až na ten "happy end", kdy (pravda ten nejsympatičtěší) zločinec odjíždí s kamarádem a 2 milony dolarů v kabele za nový životem. 3 a půl *. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Uf...Sorry ale nepochopil som celkom čo to malo byť? To by bolo v pohode keby ten mix všetkého (a ničoho) stál za to. Ice Harvest si berie rôzne igrediencie,"buddy movie", komédie, krimi a pod.a snaží sa ich spojiť v jeden kompaktný celok. Výsledok- otravný sterilný nepodarok s otráveným Cusackom, ktorý podľa mňa miestami ani nevedel čo má chudák hrať. B.B. Thorton veľa priestoru nanešťastie nedostal a tak nevidím ani jeden pozitívny element...Existuje mnoho oveľa kvalitnejších filmov v "danej kategórii" a zaoberať sa týmto nepodarkom je vlastne zbytočné. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode cierna akcna komedia. John Cusack a Billy Bob Thornton su standardne dobri.Dialogy su obcas vtipne obcas nie. Ak by som mal porovnat Ice Harvest, tak asi s Kiss Kiss Bang Bang, ktory vsak vyhrava uplne vo vsetkom.Tazko povedat preco sa Ramis nesnazil natocit viac komediu, ako to spociatku vyzeralo a zacal prehnane balancovat.Takto je Ice Harvest prijemnym priemernym filmom,ktory urcite nenudi,ale po kratkom case vyprsi z hlavy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • "As falls Wichita so falls Wichita Falls" je název alba Pat Metheny a Lyle Mays z roku 1981. (PußyMagnet)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Illinois. Trvalo od 5. apríla do 12. júna 2004. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama