Reklama

Reklama

Ledová sklizeň

Trailer

Obsahy(1)

John Cusack a Billy Bob Thornton jsou v čele hvězdného obsazení této napínavé a nepředvídatelné komedie. Právník Charlie (Cusack) a jeho partner Vic (Thornton) okradou mocného gangstera a myslí si, že se jim povedl dokonalý zločin. Poté co prožijí noc plnou napětí a smrtících překvapení, zjišťují, že největší zkouškou, kterou budou muset podstoupit, je věřit si navzájem. Od režiséra Přeber si to a Na Hromnice o den více, je Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Charliemu (John Cusack) a jeho parťákovi Vicovi (Billy Bob Thornton) se podaří dokonalej job. Aspoň si to myslí - místnímu mafiánskému šéfovi šlohnou dva milóny dolarů plus mínus nějaký drobný, a chtějí zmizet z města. Leč počasí nějakému zbrklému útěku nepřeje, a tak se rozhodnou ještě zůstat - ale musí se oba tvářit, že je vše v pohodě. A to se dá těžko, když se ve městě objeví nájemný vrah a začne se po nich vyptávat ... Jojo, Harold Ramis má spoustu nápadů, ze kterých by se dal udělat dobrej film. Problémem ale je, že se je snažil všechny narvat tady do toho jednoho - takže z toho vznikl obvyklý kočičko-pejskovský dort. Takže tu máme dva zlodějíčky, "nejlepšího" kámoše (kterej je věčně zlitej a asi má zastávat "vtipný" element), bejvalou ženu a současnou milenku, striptérky a vrahy, a do toho podivné počasí - kdy neustále prší, ale je asi tak 30 pod nulou, protože déšť okamžitě namrzá - tudíž kdykoliv Cusack sedne do auta, tak hodí hodiny (přičemž ho vždycky potká ten stejnej polda - náramně vtipné). Přes spoustu vtipných postav film vůbec vtipně nepůsobí, a musím říct, že jsem se většinou dost kousal nudou... ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Krutá gangsterka o tom, co se může stát v noci z 24. prosince. John Cusack je vpodstatě slušný gangster, jestli to sousloví lze použít, avšak okolnostmi je donucen až k několikanásobné vraždě. Harold Ramis tentokrát přitvrdil a natočil temný atmosferický film s velkým množstvím pokřivených postav demonstrující nevlídné podsvětí.70% ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Dovolím si citovať z oficiálneho textu distribútora: "Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce!...Cha!!!!...Chúťky na podarené komediálne krimi sršiace humorom ma po pár minútach rýhlo prešli. Otrasný a stokrát obratý scenár a snaživé pokusy pobaviť ma naprosto odrovnali...S veľkou nadsázkou a obrovskou dávkou zmilovania dávam bod! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +herecké obsazení, ke konci dobrá atmosféra a rozuzlení -celkem nezajímavé postavy i děj, který navíc ničím novým nepřekvapí/// Podle mě průměrný film jak jen průměrný může být. Nebýt řekněme hvězdnějšího obsazení který tento film nabízí ani by nestálo za to se na něj dívat. Akce tu moc není. Snad žánrově trošku odlehčený krimi film, ale nic víc. K závěru to bylo zajímavější, přesto mám pocit, že na tento film rychle zapomenu./// Celkem 50%/// ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná krimi s mým oblíbeným Johnem Cusackem a pár vtipnými hláškami a situacemi. Úsměvu hodná postava Olivera Platta, který převážnou část děje stráví ve vysokém alkoholovém opojení, takže ho John musí podpírat:) Vydařená atmosféra "mrazivých zimních nocí." "Ani jsem si neuvědomil, jak to klouže." - "Vážně? Copak jste si nevšiml těch aut v příkopech?", "Dokáže jim klouby srovnat tak, že se ohýbají na všechny strany." :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • 'The Sweet Cage' je již nefungující restaurace, kam Harold Ramis chodil se svou rodinou na jídlo, když byl ještě dítě. (PußyMagnet)
  • Rola Renaty bola ponúknutá aj talianskej herečke Monice Bellucci. Kvôli tehotenstvu však túto rolu odmietla. (MikaelSVK)
  • "As falls Wichita so falls Wichita Falls" je název alba Pat Metheny a Lyle Mays z roku 1981. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama