Reklama

Reklama

S Jakubem na rybách

(pořad)
  • Slovensko S Jakubom na rybách
Česko, 2005, 20x23 min

Obsahy(1)

Rybařit budeme především v krásných revírech u nás doma, ale v každém díle si na své přijdou i příznivci zahraničního rybolovu. Věnovat se budeme všem známým i méně známým technikám lovu a vydáme se po stopách rybářských novinek a vynálezů. Setkáme se s mnoha celebritami ze světa rybaření ale i sportu, umění či politiky. Celý realizační štáb však věří, že náplň pořadu budou časem ovlivňovat i sami diváci a rybáři s dobrými výsledky.

Pořad S Jakubem na rybách představí rybaření ve zcela novém světle, ve světle sportovního ducha. Ryby zde budou představeny jako ušlechtilý soupeř, který se vrací vodě. Diváci se přesvědčí o nesmrtelné pravdě pana Wericha, že rybaření může být skutečně sport. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kapra od velryby většinou rozeznám, ale pstruh a žralok jsou si na můj vkus poměrně dost podobní. Taky jsem nikdy nechytil tááákhle velkou rybu a vlastně ani žádnou jinou. Když však Jakub sofistikovaně pátrá po rybě a následně s ní svede souboj, tak je to pro mne o něco zábavnější než vysedávání u rybníka, ale zase ne o tolik. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o rybaření, mě tento dokument velice překvapil (soudě jen podle dílů AMAZONIE). Velice zdařilé! V lecčems dalece překoná podobné cestopisné dokumenty z produkce post-socialistické ČT. Hudba (tatíček Vágnerů umí), kamera i pojetí filmu na úrovni. Škoda jen, že to nebylo 100% cestopisné, ale na můj vkus značně rybářské a komerčně kouskované po malých úsecích na co nejvíce DVD. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pořad sice není úplně geniální, nicméně jedná se o jeden z prvních pokusů o přiblížení rybolovu veřejnosti. Pro mě jako pro rybáře je v každém díle nějaké hluché místo, spíše než na navázání splávku, raději koukám na skutečný rybolov. Jakub Vágner je správný blázen, a komu se to nelíbí, ať na tyto pořady nekouká, on tím nikoho neobtěžuje. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Homorybář na rybách. Ke cti mu je, že ty nebohé ryby před kamerou nezabíjí. To už by bylo fakt moc. Kdybych byl rybář nebo gay, tak hodnotím jinak. Takhle dávám jen jednu hvězdu, která patří těm šupinatým obětem lidské blbosti a krutosti. Já ryby rád pozoruju ve vodě a všem rybářům vzkazuju: ,,Jak by se vám, vy kokoti líbilo, kdyby do vašich domovů přiletěl špagát s kovovým hákem, co by vám propíchnul hubu a vytáhnul vás ven na ulici? Tam by vás mohl nějaký zasraný obr hodit do tašky, odnést domů, podříznout a usmažit. Nebo když to bude dobrák, pouze vám vytáhne hák ze zkrvavené huby a prohodí vás oknem zpátky do vašeho vyhřátého útulného obýváku." ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ryba smrdí od hlavy a i na této realityšou dávno něco smrdí. Voda teče, po kamení pláče a víc už nemá cenu nad tím ztrácet čas. - - - P.S. Něco k věci také zde: http://www.csfd.cz/film/303950-rybi-legendy-jakuba-vagnera/ - - - - - (Občasně nahodile nahlédnuto v oněch onanových dobách na říčných tocích tušašské pisskultůry, hodnocení ex post 18.4.2013 po shlédnutí jiné Kubíkovy samohany /viz P.S./ 411., komentář zde s úšklebkem jako šestnáctý - 18.4.2013) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama