Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som v dnes už nebohom kine Istota v Karlovej Vsi, čiže mám na tento film nostalgické spomienky. Navyše som bol na ňom so svojou budúcou priateľkou. Spomínam si na sľubné recenzie, príjemnú tajomnú atmosféru, nejaké tie podnety na zamyslenie a nie príliš dotiahnutý scenár. Film postupom času zapadol v mori španielskej hororovej a mysteriózno- trilerovej produkcie. Škoda, niekedy by som si ho v tv rád pozrel znova. ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Intacto v žádném případě nebylo nudné. Váhal jsem s plným hodnocením, ale musím režisérovi vytknout občasnou nesrozumitelnost díla, která dost mátla. A mám pěknou příhodu: několik minut poté co jsem film začal včera v noci sledovat se ozvala před naším domem obrovská rána, zablesklo se a začala hořet trafostanice. Zavolal jsem hasiče a zjistil jsem, že z elektriky nefunguje vúbec nic (celý dům), jen PC na kterém jsem Intacto sledoval a světlo na chodbě, takže jsem mohl sejít po schodech před dům. Že bych měl štěstí? ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Pomerne zaujímavý a netradičný film na zamyslenie v španielskom prevlečení. Síce nie tak efektné dielo, ešte k tomu nerozpracovaný a nedotiahnutý scenár a kde tu príšerne vleklé tempo, ale za dobre zvládnutý záver a hlavne za napínavý beh lesom pridávam 4*. Podobné filmy: Bet Your Life, Unbreakable. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Fresnadillo je talent, o tom žádná. Ale pochopil jsem to až s jeho dalším filmem, přičemž nechápu, jak může 28 týdnů poté oplývat naprosto geniální dynamikou, když tahle celovečerní prvotina stojí na parádním nápadu, který pohřbívá neskutečně mrtvolné tempo a dokonale absentující empatie ke všem postavám. Den po zhlédnutí si pamatuju akorát profláknutý sprint lesem, což je na 105 minut docela málo. ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Dear Mr. Fresnadillo, chcelo by to iný zostrih. Nieže by mi vadilo pri pozeraní filmu hýbať mozgovinou, ale ocením, ak sa tak deje vďaka nápadom prebiehajúcim na plátne a nie kvôli neschopnosti režiséra poskladať príbeh pútavo a zrozumiteľne. Doporučujem pár lekcií u Darrena Aronofskeho. Ten aj ukážkovú peachovinu odprezentuje jak pánboh. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Filmový štáb nemohl získat povolení k natáčení z vrtulníku v Národním parku „Las Cañadas del Teide“, takže použili dálkově řízený mini vrtulník. (ČSFD)
  • Exteriéry filmu se natáčely na ostrově Tenerife v okolí sopky Pico del Teide. (Fjera)
  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama