Reklama

Reklama

Landscape Dissolves

Krátkometrážní
USA, 2012, 6 min

Režie:

Paul Clipson

Recenze (4)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hudba zložená pre túto krátkometrážnu snímku je geniálna, naturalistická atmosféra z nej srší ako život. Zábery na slnko, hladinu vody atď sú tiež fajn ale miestami mi skôr prekážali popri počúvaní. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Experimentální obrazová představivost přenesena na filmovou pásku, pod hlubinou a dotykem hypnózy. Až snově pronikavé přes obraz nabourává vědomí, odlesky slunce a moře prozářené přes performance hudby a obrazu. Hudební podklad je zde geniální, vtahující, meditativní. Další nevšední zážitek Paula Clipsona. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Skvělé propojení obrazu s hudbou, jak to Clipson umí. Všechno tady funguje naprosto přesně jak má, ale u mě se prostě nedostavil ten efekt naprostého nadšení, jaký jsem měl u Made of Air, Total Fiction nebo dneska u Headache. Nevím proč, ale i tak to je na silné 4* ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Vyvolalo to ve mně hluboko zasunuté dávno zapomenuté vzpomínky. U těchto experimentálních filmů velmi záleží, jestli souzní, nebo nesouzní z vaší duší, jestli už jste někdy viděli pohledy, které Clipson ukazuje. Pokud je posuzujete logickou stránkou mozku, nedávají moc smysl. Můžu si o nich myslet co chci. Prenatální hudba doprovázená vzpomínkami z dětství a dospívání, někde uprostřed civilizace. ()

Reklama

Reklama