Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci chtěli natočit novou, jinou verzi snímku „Blade“. Wesley Snipes zde měl opět vypadat strašně cool. No, tohle se vlastně docela povedlo, jenže postrádá Bladův suchý humor, navíc brodění se v krvi zde není ani taková zábava. Děj je strašně zkostnatělý a scénáristé očividně vůbec nepochopili, že tohle by měla být odlehčená podívaná, kde by se divák bavil. Vážně pojaté béčko nebude bavit nikoho. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Legenda říká, že někde pod těmito horami leží brána mezi Peklem a Nebem......... Dojem? Celkově je to divné. Nejlépe na to pohlížet jako na komiks a tak si vysvětlovat některé vzniklé situace, ale ve filmové podobě to prostě nějak nefunguje. Jsou zde velmi povedené masky, ale jsou jaksi osamostatněné a jejich existence ani není pořádně vysvětlena. Prostě jenom tak existují. Dobré herecké obsazení a povedená hudba také přispějí ke sledovanosti, ale někdy to prostě nestačí. CITÁT - Co tady má holka udělat, aby ji někdo zachránil?........... Dialog je mnohdy také nepochopitelný a některé scény jsou hodně ujeté (třeba zašitá ústa) CITÁT - Když Ježíš vstal z mrtvých, proč bychom to nemohli udělat také?............ Život je záhada a záhadný je i tento příběh Stále mi sice nepřišel moc na chuť, ale ve své podstatě to není tak špatné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Možná se někdy později podívám znovu a přehodnotím. Možná dám o hvězdu víc, nebo také méně. CITÁT - A tak přišel čas....kdy kněz sepsal smlouvu s pohanskými Bohy............... Směs westernu, lovestory a zombie hororu je vesměs lehce nadprůměrný snímek. CITÁT - Být mrtvý už není to co bývalo............ Film se původně měl jmenovat Kaos. Natáčení probíhalo v Namibii. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Wesley môźe honorár za túto frašku poslať daňovému úradu, ktorý ho poslal " za katr ". Dokonca aj Statham je vďaka producentom definovatelnejší neherec, ako tento ( real ) security school (m)učiteľ. Nefunkčne zaprášené pseudowesternové sfilmovanie čakania na Godota, za vitálnej syfy FX výpomoci. ( to dráždivé kamerkové pokúšanie ma z-mohlo ). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z dálky to vypadalo jako zábavné, skoro až komiksově vyhlížející, R-kové béčko, jenže na cestě se něco posralo. Což zjistíte sami už po pár úvodních minutách. Gallowwalkers (zde jako zombie-upíři, kterým nevadí sluneční svit) je nešťastně sestříhaná a ještě hůř zahraná nuda, která se soustředila spíš na okecávání a Wesleyho zlé pohledy pod kloboukem, než na samotnou akci. Takže co naplat, že se tu vytrhávají hlavy i s páteří a promenádují fajn kočičky s hlubokými dekolty, když film dokoukáte jen s velkou dávkou sebezapřením. I pro zarputilé metloše bude nepodstatným detailem, že jedna z postav nese jméno Slip Knot. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi prapodivný snímek, který je všecko jen ne normální. Jsem si celkem jistý, že tento snímek bude obecenstvo dost rozdělovat, protože při jeho sledování je potřeba hodně otevřít (nebo zavřít) mysl, a to díky velké dávce bizarnosti a neurčitosti co se týče jakéhokoli zaškatulkování. Abych to shrnul, pro horor se absolutně nehodící westernové prostředí, které se dá zhodnotit jako "prach a písek na výpeku", je šplíchnutné jakousi podivnou postapokalypickou dobou s minimem lidí, za to počtem ještě podivnějších vybledlých "nemrtvých" pistolníků se sektářskými a despotickými sklony,...........no néééé, tohle fakt nemá cenu moc rozebírat. Jinak Snipes se v base naučil střílet jak nikdá, takže ješte si závěrem dovolím malinké přirovnání tohoto mimochodem dost krvavého paskvilu - Komando meets Šílený Max meets Tenkrát na západě. Hodnocení stoprocentně spadne, protože je to nelogická haluz, která ke konci i ubíjí zbytečnou a nepoutavou konverzací. 45% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení filmu byl v říjnu 2006 Wesley Snipes obžalován za neplacení daní, což vedlo k vydání rozkazu k jeho zatčení. 8. prosince 2006 odletěl soukromým letadlem do rodného Orlanda, kde stanul před porotou. Snipes se cítil nevinný ve všech bodech a za 1 milion amerických dolarů byl propuštěn z vazby a bylo mu dovoleno vrátit se do Afriky až do konce natáčení filmu. (Kritiq)
  • Film vznikl už v roce 2010, však kvůli uvěznění hlavního představitele Wesleyho Snipese za daňové úniky se premiéra odložila do doby, kdy bude Snipes opět na svodobě. (korbitch22)

Reklama

Reklama