Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako zástupca gore žánru, je to jeden z predstaviteľov, ktorého treba privítať s otvorenou náručou. A však s týmto všetkým, to ostatné padá. Amatérsky scenár nieje ani tak problém, ten tu vôbec ani byť nemusel, len dodáva vatu, ktorá sa príliš nezlučuje so splatter efektami a nudí jak hovado ( pardón hovada ). Ani kamerový focus akoby nechcel dodať viac a zakrýva síce niečo, čo bolo natočený, ale zlým prevedením, to vlastne ani vidieť nieje. Aspoň, že ostala červená červenou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně je? Tenhle film je něco, co by se dalo přirovnat například ke dvoum zásadním filmům podobného typu a to je Henry: Portrait of a Serial Killer (1986) a Maniak (1980)(ale zdaleka nedosahuje jejich filmových kvalit, jedná se celkově o amatérštinu...). Je to prostě na první pohled jakási sonda do duše vraždícího maniaka. Ovšem na druhou stranu, přesně jak popsal RYKARDO, se jedná jen o sled do sebe těžko zapadajících scén, které nedávají žádný ucelený děj. Postava vraha je totálně šílená a opravdu nechutná. Mladý namakaný nacista, co poslouchá na plasmě Hitlerovy projevy a přitom posiluje. Láká krásné holky na focení aktů a pak je šoustá, mlátí, mučí a vraždí ve svém speciálně upraveném sklepení. To asi tak ve stručnosti a teď trocha varování... Jedná se o čistý explotation tak drsného ražení, že i mě, hodně otrlému divákovi, šly oči vsloup. Divák je zasypáván vším možným hnusem, jaký si jde (i nejde) představit a to v tak dlouhé stopáži (uncut) a v tak silném náporu, že se tomu těžko odolává. Film nebaví ... to je právě ta chyba, že kromě mordů vlastně ani nic neobsahuje a posouvá se od ničeho k ničemu ... nemá děj. Ovšem výjevy v něm ztvárněné dávají na prdel drtivé většině explotation horrorů všeho možného ražení. Filmaři podle mne účelně využívali zobrazování násilí, aby šokovali a aby na sebe upozornili (což osobně nemám rád). Navíc si do filmu pozvali dvě "special guest stars": Tonnyho Todda a Gunnara Hansena, známé to "řezníky" ze starých horrorů Candyman a The Texas Chainsaw massacre, čímž se vlastně prozradili, že jde o provokaci. Každopádně, tohle je vrchol brutality!!!!! Film je "extreeeemly grizzly GORY!!" (vlastní vymyšlený pojem) a zobrazuje naprosto všechno a ztrhává VŠECHNA FILMOVÁ TABU!!!!! Je to jeden z mála filmů, který jsem viděl o mohu o něm v klidu říct, že to je film pro sadistické perverzní úchyláky ... Ale díky za takové filmy, protože se tak úchylové mohou vyřádit u filmu doma a neobtěžovat pak lidi na ulici ... (myšleno s mírnou nadsázkou ...) Rozhodně nedoporučuju povahám se slabším srdcem, psychikou, ženám, dětem a mládeži do 18ti let a opravdu tohle jen na vlastní nebezpečí ... já vás varoval ... ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Je to ironické. Ženy pijí mužům krev každý den. A jednou za měsíc. Z nich vyteče." Nahota. Sex. Erotika. Agrese. Násilí. Brutalita. Mučení. Sadismus. Vraždy. Moře krve. Křik. Pláč. Beznaděj. Nekrofilie. Kanibalismus. A další. To vše snímek dokáže nabídnout ve velké až extrémní míře. To vše pod taktovkou namakaného nácka, který na první pohled může do role nesedět, ale s postupem filmu sedí více a více. Film bez většího děje. Film, který je víceméně jen sled násilností a vražd. Nabourávají to jen flashbagy a příběhová linie s malou sestrou náckovi přítelkyně. A také, mnou nepochopené, záběry z 9/11. Maniak se nezdráhá ničeho. Pojídat oběti za pomoci speciálních špičatých zubů, mučit oběti nejvybrannějšími postupy, taktéž je zabít třeba motorovkou (i když břitva je břitva), užívat si orálu s uřízlou hlavou a nebo v klidu zabít dítě na veřejných záchodních. Co mu ale dělá problém je ta malá sestřička, co naprosto nepochopitelně, místo z baráku ven, běží do jeho sklepa a je skoro úplně v klidu při pohledu na všechny mrtvoly a krev. Také naprosto nepochopitelně si od ní "náš namakačenko" skoro nechá rozbít hubu, i když by jí zvednul na jednom prstu. Konec je kapitola sama o sobě. Po stránce brutality, sadismu, potokách krve apod. bych dal klidně plný počet, jelikož v tomto ohledu se bylo na co dívat. Jediná vada na kráse je, že často kamera má rychlý střih a nebo uhne. To se prostě nedělá!! Plný počet ale nedám, protože i když jsou způsoby mučení a vražd rozmanité, tak je to pořád na jedno brdo a v půlce filmu je to už celkem nuda a nenapraví to ani více krve v půlce druhé. Takový snuff-nesnuff snímek. Násilný, brutální, plný krve, ale s ubíhající stopáží nudnější a nudnější. "Vstoupit do pekla je lehké. Vylézt ven je horší." ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně násilný film, kde? Jediné, co mi přišlo extrémní byla držka a hekání toho hnusného Rosenbergova bratra, ten mi opravdu obracel žaludek, ovšem jen svým zjevem, ne svým konáním, které stejně stálo za houby - skoro nic nebylo pořádně vidět a nápaditostí při likvidaci svých obětí taky nevynikal. O nějakém ději se nedá hovořit, takže jsem se celým tímto nejapným pokusem o cosi brutálního pronudila. Btw. nebýt tu napsán rok výroby 2004, vsadím se, že je to tak o 25 let starší. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Dostáváme se k naší pravidelné listárně, dopisů tu máme velkou spoustu, tak pojďme na to. Pan Alois z Masojed se ptá: Budete o letošní Vánoce vysílat nějakou pohádku? Ano, chystáme skutečnou pecku, evergreen mezi evergreeny, pohádku nejpohádkovější – Mrazíka. Paní Mařena z Neškaredic se ptá: Uvedete v brzké době nějaký zahraniční romantický seriál? Ano, chystáme do programu seriály Vášnivá srdce, mexickou milostnou romanci Te quiero, puta, což by se dalo volně přeložit jako Toužím po tobě, lásko a již v červnu vás čeká izraelská telenovela Krásná Ester a Nabukadnesarova pomsta. Divák Genero z Kladna píše: Můžeme se těšit ve vysílání na Palumbův opus Murder – Set – Pieces? Jsem z vašeho dotazu, pane Genero, poněkud konsternován a dehydrován, protože takový debil jako vy nám nepíše do redakce každý den. Jestli jste pííííííp úchyl, co si píííp píííííé u takových pííííp jako je tahle píííííp o pííííííip, co si klidně píííííp s mrtvolou a ještě pak strčí svýho pííííp do píííííp i píííííííp, když jí zrovna píííííp, pííííííp pííííííííííííííp, divím se, že si vaše matka raději pííííp píííííp pííííp, než pííííííp pííííííííííííp, pííííííp. A píííííííp pííííííííííp píííííííp, vy kladenskej píííííííp, pííííííííp, pííííííp, píííííp píííííp pííííííp, protože pííííííííp píííííp píííp pííííííííp by vám píííííííííííííííp píííííííp. Píííííííp píííííííííp píííííííííííp pííííííp píííííííííííííííííp píííp a navíc se nám příliš nehodí do našeho vysílacího schématu. Takže dobrou chuť, pokud právě obědváte, pro dnešek se s vámi ze studia loučí Karel Voříšek a příští týden se na vás bude těšit moje kolegyně Lucka Borhyová. ()

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)
  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)

Reklama

Reklama