Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Diskuze

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

tenhle film by byl super, kdyby nebyl delanej i pro zenske publikum. protoze tech romantickyh sracek tam bylo tolik, ze se mi ztoho mistama zvedal kufr. jednou jsem si takhle hral se strihem videa v nejakem Americkem filmu, nevim uz jak se jmenoval, je to fakt davno a vyhazel jsem zamilovane sceny. z hodiny a pul, jsem ziskal zhruba 50ti minutovy valecny snimek, ktery nejenze daval smysl i bez te romantiky, ale byl o 100% lepsi, stimhle filmem bych udelal to same..

VOLUME

VOLUME (hodnocení, recenze)

Po nejakej dobe som pozrel manga predlohu a myslim, ze tento film ma aj priviedok k skvelej mange NARUTO. Pokial teda hladate mangu alebo anime s podobnou tematikou doporucujem Naruto a Naruto Shippuden. Aj ked manga uz stratila ku konci svoju kvalitu, stoji za to si ju precitat aspon do konca suboju Naruto vs Pain :-). Pri sledovani anime samozrejme vynechavajte fillery :-).

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

molotov: To anime je licensovaný, takže jen tak stáhnout nepůjde. Samozřejmě ho de koupit na ebay nebo někde takhle... a nebo ho stáhnout třeba přes t**y. V druhym případě doporučuju stahovat to ve formátu mkv, rozhodně se to vyplatí. Stačí chvilku googlit a určitě nějakej najdeš.
Btw, film jsem sice neviděl, ale podle komenářů k úpravám postav a děje tady bych řek, že anime verze je o dost lepší. Drží se prakticky přesně předlohy.)

molotov

molotov (hodnocení, recenze)

Dalo by se to anime někde sehnat? Film se mi hodně líbil a rád bych se podíval i na to anime. Díky

 (hodnocení, recenze)

Shimobi je ve svém žánru velmi dobrý film. Musím ale uvěst na pravou míru jednu věc.. Shinobi nevykrádá Ninja Scroll, a ani nemůže, protože je natočený podle anime a mangy Basilisk... . Anime je samozřejmě lepší, ninjů je na každé straně deset a každý je dokonale prokreslený a to včetně pohnutek, minulosti i citům vůči ostatním postavám... vřele doporučuji, končí totiž úplně jinak, a mně osobně se anime konec líbil více...

Reklama

Reklama