Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dobrý taky trochu i kvůli Ryanu Reynoldsovi. Příběh o tlustém chlapci který byl na střední zamilovaný do jedné jeho kamarádky,když se jí to chystal říct tak se mu všichni vysmáli a on utekl z města. Vrátil se jako zbohatlý,hubený,pohledný a zábavný fešák. Svou kamarádku 'Jen' potká znova a city se nezměnili,pořád jí miluje. Ale překážkou toho všeho je Anna Faris s kterou má odjet do Paříže kvůli práci a a spíš jí jen hlídá,je trochu šílená a zkomplikuje mu to. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Nijak výjimečná romantická komedie o jednom kdysi obtloustlém a všemi podceňovaném chlápkovi, který uteče od své životní lásky aby všem ukázala, že na to má a za pár let se náhodou ocitá opět na místě činu. Ryan Reynolds se v romantických komediích docela zabydlel a hraje mu to velmi dobře. Na druhou stranu je od první klapky jasné, jak to asi tak skončí a film kromě zábavných dialogů nepřináší nic moc extra navíc. Na druhou stranu tahle komedie umí pobavit a to přece hlavně jde, ne? ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Největší záhadou je, proč tenhle film končí ve všední den až po půlnoci, kdy už cílová skupina jistě spí s hotovými domácími úkoly ve svých školních brašničkách. Anebo jsem tak naivní a mládež teprve tou dobou doráží domu z pravidelné návštěvy místního baru? Anna Faris, kterou si nejvíc pamatuju ze Scary Movie, i Ryan Reynolds hrají (hehe) tak akorát jak se sluší na podprůměrnou teenagerskou komedii. I u takového žánru se já, starý suchar, někdy zasměju. Ale tady jsem se moc nesmál.. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Hľadá sa ideálny muž / Just friends - Skvelá romantická komédia, ktorá hlavne pobaví trapasmi dejúcimi sa Chrisovi a Samantha v podaní Anny Faris je proste šialene smiešna. Na tomto filme som sa smial tak ako už dlho nie a najvtipnejšia scéna bola asi keď som zbadal Samanthu s obkladom na hlave, sediacu v tureckom sede vedľa postele so zubnu pastou v ruke a všade po tvári a ksychtiacu sa ako sfetovaná. Vtipných scénok bolo nemálo a hlavne boli kvalitne odohrané takže som sa zasmial naozaj od srdca a popri tom tam bol aj celkom pekný príbeh lásky trvajúcej už veľmi dlho. Jednoducho 5 hviezdičiek už len za tie nezabudnuteľné momenty so šibnutou Samanthou ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Je veľa romantických komédií, no niektoré si toto pomenovanie zaslúžia o niečo viac. Takým je aj tento film. Bavil som sa od začiaku až do konca a to sa často nestáva. Body pridávam za chytlavú hlavnú melódiu a aj za typické "malomeštiacke" prostredie, zvlášt uprostred zimy, ktoré ma vždy dostane. No a kvôli čomu ešte si tento film vždy rád pozriem? Predsa kvôli Amy Smart a Anne Faris;) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)
  • Snímek byl nominován na MTV Movie Awards v kategorii Nejlepší polibek, konkrétně mezi Annou Faris a Chrisem Marquettem. Další dvě neúspěšné nominace si tvůrci odnesli z Teen Choice Awards. (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama