Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když mám Ryana Reynoldse hodně rád, tak v téhle blbé romantické komedii ani on nezachrání kvalitu, která je docela nízká. Má to klasickou šablonu, je to nesmírně předvídatelné, a těch několik docela dobrých a vtipných scének to skutečně nezachrání. Škoda, nějaký potenciál zde možná i byl, ale k využití nedošlo. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

V podstatě slabota. Když jsem si četl děj v TV programu, začal jsem se docela těšit. Na nenáročnou pohodu a trochu toho humoru. Ve výsledku jsem byl ale zklamán. Vtípky jsou povětšinou násilím pumpované z x-krát viděných potyček a hysterických záchvatů. Mezi hlavní dvojicí to navíc prakticky nejiskří. Postupné sblížení nenastává pozvolna, ale jaksi z povinnosti v samém závěru. Přestože je Ryan sympaťák a Amy kočka jako c*p, nemohu dát více než 2*. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce milionkrát viděného. Tedy tuctové romantické komedie, ale proč taky ne. Člověk u toho po náročném pracovním týdnu parádně vypne a v tomto případě taky několikrat poctivě zasměje. Just Friends vyniká taky svým parádním hereckým obsazením, díky čemuž je trošku víc, než průměr. Ryan je sympa'ták jak višňa a Anna Faris crazy jak už dlouho ne :-)). Nemůžu říct, že bych se nebavil, ba naopka. 3,5*. ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dobrý taky trochu i kvůli Ryanu Reynoldsovi. Příběh o tlustém chlapci který byl na střední zamilovaný do jedné jeho kamarádky,když se jí to chystal říct tak se mu všichni vysmáli a on utekl z města. Vrátil se jako zbohatlý,hubený,pohledný a zábavný fešák. Svou kamarádku 'Jen' potká znova a city se nezměnili,pořád jí miluje. Ale překážkou toho všeho je Anna Faris s kterou má odjet do Paříže kvůli práci a a spíš jí jen hlídá,je trochu šílená a zkomplikuje mu to. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka s nikterak originálním příběhem, jak třídní vysmívaný tlouštík po letech, když na sobě zapracoval, místní školní krásku získal. Občas jsem se zasmála, ale jedno podívání stačilo. Bylo to na mne moc potřeštěné a ukřičené a žádný z přehrávajících herců mi k srdci nepřirostl, prostě nic moc. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)

Reklama

Reklama