Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama natočené na základě skutečného příběhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obviněný z drogového překupnictví, obrátí soud vzhůru nohama, když se rozhodne obhajovat sám sebe. Zdánlivě jasný případ, tak skončí jedním z nejvíc šokujících verdiktů v soudní historii. Skutečný Jack DiNorscio během natáčení tohoto filmu zemřel, Vin Diesel se s ním ještě předtím setkal, aby porozuměl, co pro něj soudní spor skutečně znamenal a za co bojoval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

 Na plný počet hvězd to není, ale 4 si jednoznačně zaslouží. Vin Diesel byl překvapivě naprosto "nedrsný" a to, že příběh je vlastně obrazem reálného soudního sporu, tomu všemu dodalo šmrnc. 

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Celkem mi vyrazilo dech když sem zjistil, že Ron Silver už není mezi námi.

MartyC

MartyC (hodnocení, recenze)

3 hvězdičky jsou právě tak akorát. Film má mimo jiné děj, to je bez debat, ale chybělo mi více spádu-střídání rychlých a pomalejších scén. Působil na mě příliš monotónně. Být o půlhodinku kratší, tak bych uvažoval(opravdu jenom uvažoval) o čtvré hvězdičce.

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Som zvedavý, ako sa Vin vysporiada s rolou, v ktorej uz sa už nemôže spoliehať na svoje svaly na svoj hlas. Ale ja sa teším.

Reklama

Reklama