Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

sonnak 

všechny recenze uživatele

V teen komediích rozhodně nadprůměr, i když si drží téměř všechny neduhy žánru -> nadmíru přihlouplé a občas trapné, jistě. Kdo čeká od podobného počinu duševní povznesení a hluboký intelektuální zážitek, je zřejmě padlý na hlavu. Vyčítat naivitu americké teen komedii je jako vyčítat hudební čísla muzikálům. Zábava, to je oč v tomhle filmu kráčí. Vypněte mozek a bavte se. Škola hrou v praxi !!! :o) ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Do jisté míry zajímavý, v reálu absolutně neproveditelný nápad převedený "na plátno" a dovedený ad absurdum, k tomu název školy jejíž zkratkou je slovo označující v mnoha teenagerovských komediích hlavní náplň filmu. To by asi stačilo na to, aby se mnohý"(ne)normální" člověk tomuto počinu vyhnul. Nakolik je to škoda nejsem schopen posoudit, nicméně myslím, že 90 minut a místy docela zábavné pasáže, odpuštění si fekálních nechutností, atd., dělá z tohoto filmu docela koukatelnou záležitost (nevadí-li vám ovšem ona zmiňovaná absurdita)... Trochu slabší 3 * ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nijaká pohroma tu na nás nečaká. Klasický americký odvaz, ktorý až na výborný nápad s fake collage neobnáša akúkoľvek štipku originality. Nad hlúposťou, naivitou či nelogičnosťou sa tu radšej nebudem rozplývať, nestojí to zato. No ale keď porovnám čo sa v tomto žánri obvykle rodí v hollywoode tak táto komédia sa zaraďuje v pomyselnom panteóne komediálnych zlyhaní do jeho nadpriemernej časti. Herecké výkony sú v rámci normu akú podobný kúsok vyžaduje, bránica je zamestnaná práve tak akurát. 2,5* ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Ano premisa zajímavá, ano žádný fekalní humor (na americkou teenagerovskou komedii unikum), ano zajímavé vedlejší postavy, ale ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne Justin Long. Vždyť ten chlapec co 5 minut svůj záběr tak neskutečně přehraje Auuu, to tahalo za oči. PS: Tomu Jonahu Hillovi ale lítaj kila sem tam, rok co rok, flm co film a tady si někdo stěžuje na destrukci Ch. Balea. Tsss.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No rozhodne zajimavej napad, sice silne pritazenej za vlasy a o zaveru je rict tohle jeste slaby slovo, ale proste zajimavy a hlavne pohodove a zabavne natoceny. O nic tu vlastne nejde, proste parta lidi si uziva, ale desne prijemne se to sleduje, sem tam to rozesmeje a herci jsou sympataci v cele s fajnovym Longem, takze lepsi 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)

Reklama

Reklama