Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející komedie, kterých v poslední době není mnoho. Slušné gagy (elektrošoky, poslední záběr...), nepřekážející Justin Long, příjemná Blake Lively, rychlý spád a krátká minutáž. To vše doplněno slušným soundtrackem, dobrým nápadem a nadprůměrnou režií. South Harmon Institute of Technology (S.H.I.T.) je škola mých snů. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slušná komedie. Má snad všechny chyby podobnych teenage komedii, ale ... Soundtrack je fakt vynikajici. Herci v hlavních rolí jsou příjemní a hlavně obstojně hrají (Justin Long je dobry "B" herec, uvidime co v Die Hard IV, jestli postoupi do "Ligy", no a Blake Lively....To je holka meho gusta, proste nadherna...). Fórky jsou povedené, hlavně tu není přemíra vulgárních, úchylných a nechutných vtipu tipu posledních teenage komedií. Režie je nápaditá a nápad taky není špatný (jako většina podobných komedií i zde je řada nelogičtností, ale ty jim dokážu odpustit). Na závěr: Určitě stojí za zkouknutí (samozřejmě to nebudete pouštět na sjezdu filmových intelektuálu). PROSTĚ FILM, U KTERÉHO JSEM SI NÁDHERNĚ ODPOČINUL (a takových je málo) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ve skutečnosti by nic takového existovat nemohlo, nebo alepoň do té chvíle, než by se na to přišlo. Ve filmu je ale možné všechno a tak nám tu je představena docela slušná komedie z prostředí školního zařízení, kde není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Já bych rozhodně na takovou školu klidně šel. :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

50% ● Tuctová záležitost, která žánrově kopíruje podobné filmy. Znáte to, nesmyslná idea, která vás ale svou absurdností nadchne, mezitím se line nějaký nereálný děj, náznak sexy románku a na konci samozřejmě všechno dobře dopadne absolutně proti zdravému rozumu, ale to je vám jedno, protože jste si přeci přáli, aby TO dopadlo TAK jak mělo. Nicméně kdo má rád tenhle styl, patrně se nudit nebude; možná bych dal i 3*, ale fakt si myslim, že podobných kousků už bylo dost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Skrátka sa strašne ponižuješ.“ Mám rád Justina Longa, je mi strašne sympatický. V tejto snímke stvárňuje večného smoliara, zvyknutého na podceňovanie zo strany vlastných rodičov. Keď ho neprijmú na vysokú, rozhodne sa, že si s podobne odpísanými, skrachovanými existenciami, založí vlastnú. Klišé sú jedna vec (prekvapí niekoho, že na podvod zlý dekan nakoniec príde a všetko vrcholí v súdnej sieni, kde hrdina predvedie heroický monológ?), no sympatická atmosféra a fajn herci druhá. V smršti podarených postavičiek si každý nájde svojho favorita (kuchár, chlapčenská verzia Carrie Whitej). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)

Reklama

Reklama