Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Kongu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tejto sračke jazdí STV1 už 4 roky, brániac kvalitnému programu, a berúc od nás šesť euri na mesiac, to fakt neni normálne. Je to nepatričná grcka, kde sa nič nerobí iba vedú hnilobné dialógy typu: ,,Si ako slnko, ako rozkvitajúci púčik na strome!´´ Debilný dabing, superdementné zápletky, snažiac sa tváriť, že to všetko na seba naväzuje, ale popritom je každá odporná ,,epizóda´´ o volovine iného charakteru a plné štekov typu: ,, Môžeš sa na seba hanbiť, Lucarfakokotus!´´ (či ako sa to tí hlupáci volajú, ) kým v ďalšej hnilobnej epizóde sa vraví: ,,Lucarfakokotus, som na teba pyšná, zachránil si mi decko!´´ Vážne nenachádzam viac slov čo by lepšie obsiahlo túto nepotrebnú, fušerskú mľandráčinu! TFUJ S dokonalým pohŕdaním, Kongu. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Najlepšia zo súčasných európsky telenoviel a asi najlepší európsky seriál, ktorý vysiela STV. V Česku sa zaujímavo popasovali s názvom. Nechápem ale, prečo musia byť vždy taký originálny. V tomto prípade je to ale aj tak na prd, lebo meniť názov pri každej päťdesiatej epizóde, keď sa mení pletka vzťahov a Laura už dávno oddychuje na pláži v Dolných Bačkurovciach musí byť naozaj nudné :-) ()

Reklama

Aeven 

všechny recenze uživatele

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak u horkokrvných hispáncov chápem dôvody na natáčanie tých hrozných telenoviel, aj keď aj tam to už pomaly prestávam chápať, ale u Nemcov? Obyčajná hrôza! Vysielanie tejto katastrofy kinematografie po všetkých stránkach na slovenskej verejnoprávnej televízii úplne kazí jej dôveryhodnosť a znižuje sledovanosť. Naozaj asi len tá úvodná zvučka stojí za to, inak to robí hanbu všetkým romantickým filmom a seriálom. Po všetkých stránkach hrôza! ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, ľudia, až taká katastrofa to nie je :D No dobre, možno je seriál ( alebo skôr telenovela ) plný presladených scén, jedna maličkosť sa naťahuje cez 100 dielov, vrah vždy unikne spravodlivosti, obvinia nevinného a pravá láska nakoniec vždy zvíťazí. Teraz ruku na srdce. Ktorá telenovela takáto nie je? Odo mňa si zaslúži 1* a to za to, že hocikedy zapnem telku, vždy, zdôrazňujem - vždy- beží toto. Iní herci, rovnaká téma, po roku starí herci, rovnaká téma, po polroku zmiešaní noví a starí herci, téma ostáva. Tak čo, aspoň sa babky nenudia. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Seriál se stal velice oblíbený i za hranicemi Německa. Vysílá se také na rakouské televizi ORF, italské Rete 4 a velice populární je v Baltských státech (Litva, Lotyšsko a Estonsko). (peeteno78)
  • Seriál měl premiéru 26. září 2005 na německé veřejnoprávní stanici Das Erste. Tam se také vysílal po celou dobu. (peeteno78)
  • Původně se mělo jednat o seriál o 100 epizodách, nicméně po velkém úspěchu se seriál několikrát prodloužil. K roku 2018 bylo odvysíláno více než 3 000 epizod ve 14. sériích. Jedná se tak o jeden z nejdelších německých seriálů co do počtu epizod. (peeteno78)

Reklama

Reklama