Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Monica Bellucci a její macaté cecky jsou jediný důvod, proč tento nudný film sledovat. Několik erotických scén s božskou Monicou stojí za to. Už je holka sice trochu starší, ale pořád sexy i když ty povislé obří kozy zrovna nemusím. Film je to hodně divný, přičemž úplně nejdivnější je jeho stupidní konec. Pan režisér nám chtěl podat něco k zamyšlení, ale bez paní Bellucci by to stálo akorát tak za vyližprdel. Nudné tempo a často nepochopitelně debilní scény jsou hudebně podbarveny příšernou operou, která jen umocňuje zničující prožitek z filmu. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mohou natočit opravdu jen frantíci … není to totiž vůbec film, je to divadlo, ale … jaké panečku!!! Celým filmem se nesou skvělé hlášky, kterým vévodí Monica Bellucci se svým: „Je úplně normální, že mě miluješ. Všichni muži mě milují. Narodila jsem se k tomu, aby mě muži milovali!“ ta žena ví o čem mluví, to není výstřel do tmy – království za Monicu Bellucci!!! ()

Reklama

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Aha..., tak ona je to komedie... Říkal jsem si, že na eroťák je to málo erotický, na romantiku málo romantický, na drama málo dramatický a ejhle- komedie. Tak to jsem ovšem vůbec nepochopil. Dávám 3 pecky, všechny 3 jsou za Monicu. Zbytek vypouštím. Být tam místo Bellucci třeba ta jejich sousedka, tak jsem u toho vydržel možná i 20 minut. Takhle jsem to byl ochoten vydržet až do konce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Režisér Bertrand Blier natočil film s Monicou Bellucci v hlavní roli, bez níž by se snímek dal žel řadit mezi nepodařené. Příběh vypráví o muži, jemuž se poštěstí vyhrát velkou sumu peněz. Utratí je tak, že si do vyčerpání finančních zásob najme prostitutku, již chodil okukovat, jako společnici. Nic na světě ale není bez problémů. Muž má sice doma atraktivní sexy krásku s mnoha vnadami, ale také trpí srdeční slabostí, takže si nemůže dosyta užít nějakých hrátek. Navíc se tu časem objeví dívčin bývalý milenec (Gérard Depardieu), a ten si přivede nějaké kamarády, takže nakonec se vše zvrhne v naprosté dada při probíhající party v bytě starého mládence. I pro fanoušky netradičních surrealistických snímků Bertranda Bliera jde o docela silné sousto, rovněž vzhledem k poněkud nanicovaté zápletce a závěrečnému řešení. Disk na svůj úvod nabízí protipirát, trailery na filmy O život, Irina Palm, Válka rozumu a cti, v bonusech trailer na tento film, a to je tak asi vše. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama