Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem si myslel, že tenhle film nebude nic moc ale to jsem zpletl.Film svoje kvality ukaže až v půlce filmu, když se začne teprve něco dít jinak do té doby je celek obyčejná představovačka hrdinů.ze začátku se fiolm tváří, že je to příběh o Velkým Alovy což se ukáže v půlce filmu, že to zjištění bylo chybné.Co se na začátku zdálo banalní tak se vkonci ukazuje úplně jinak.Díky Mille Jovovitch jsem měl chut to dokoukat. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku a pak především v průběhu nepůsobil zrovna nejlíp a spadal do naprosto obyčejnýho, mnohokrát viděnýho průměru, poslední třetina mě vážně zaujala a do jisté míry i dostala. Milla Jovovich se ze chtěné holky drogovýho dealera stane obětí domácího násilí, následně se vychrápe se všema kamarádama i kamarádkama (což zatím působí dost lacině), ale styl, jakým je to podaný a jak vlastně celej film skončí se mně hodně líbil (pochopitelně nebudu prozrazovat), takže z toho nevychází až takovej brak. Měl jsem nutkání tomu dát 4 hvězdy, přestože zdejší hodnocení je dost nízké, nakonec teda udělám kompromis a dám 3,5/5. ()

Reklama

Cushing 

všechny recenze uživatele

Zpackanost. Nápad zabalit horké téma domácího násilí do podoby drsného thrilleru z okraje (velkomětské) společnosti, nakonec proč ne, ale to by se to muselo umět. Dvě hvězdičky aspoň za tu klopotnou snahu. Verze, co jsem viděl, asi byla podivně vystříhaná -- o jakémsi zmrzačení onoho Protorikánce, co pálil za Millou (já ovšem nechápu, co na ní viděl), se tam akorát mluví, ale co mu provedli, to už tam není. A zabít toho, co mu to udělal, a hodit to na domácího násilníka Velkého Ala... kostrbaté až hanba. Mimochodem -- herec této role si počínal vcelku dobře, a přesto byl špatně obsazen, vždyť měl tak milý a rozumný pohled! Tohle a násilník? Zlatý voči, takovej milej méďa. A Milla Jovovich sice zdálky vypadá jako modelka, ale ruku na srdce -- jsou modelky krásné? A sexy...? I doubt it. (Tady ke všemu měla ve scénách "s poprsím" body double, to mi nikdo nevymluví. Vydržet se ten film dá -- se zaťatýma zubama a lahví alkoholu po ruce. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nejen, že je šerednej jak prdel, on je to i pěknej kretén a Milka dostává svému zkomolenému jménu, že s ním tak dlouho vydržela, přestože se vzávěru filmu ukáže, že úplně nejblbější nebude. Prostě námět na popůlnoční tv program, který se snaží být lepší, než může být. Ono se z takového scénáře opravdu moc vytěžit nedá, jenže Macfadyen je fakt šerednej nesympaťák a pro Sůšu Millu mám takovou slabost, že mě to jejich hašteření se po obrazovce překvapivě docela bavilo a Millino lesbení se + Dorfík ve vedlejší roličce tomu ještě napomohli. 50% PS: To je teď nějaký trend, že má Milla tendenci mluvit v každém svém počinu do kamery? Ráže .45, Vykruťasy, Čtvrtý druh, to jsou kousky, které jsem s ní viděla naposledy a ve všech si nějaký ten proslov na diváka hodila. Což o to, pohled do jejích kukadel je pro mě opravdu hřejivý zážitek, ale v reálu by měl asi větší efekt. Takhle si začínám klepat na čelo a přemýšlím, není-li v tom nějaké "vyšší" sdělení... XD ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já se naopak musím postavit na druhý břeh hodnocení, film sice není ničím nový, oplývá spoustou klišé, ale základní kostra drží pohromadě a herci hrající hlavní postavy splnili svůj úkol dobře. Milla mne překvapila, že není jen modelka, ale svou roli zvládla velmi slušně. Angus Macfadyen hrál dokonalé hovado. Závěr je snad zbytečně překombinovaný, ale myslím, že tu přece jen šlo hlavně o to domácí násilí...už je asi normální, že se s obecným verdiktem zde na Databázi opět neshoduji...70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama