Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

hlína 

všechny recenze uživatele

Milla Jovovich je bezpochyby pěkná ženská, ale měla by dostávat výhradně role kde se nemusí mluvit. Pátý element byl zdárným příkladem, kde díky tomu že hrála roli exotické postavy působící trochu retardovaně a byla výborná. V Resident evilu toho taky moc nenamluvila a celkem to šlo. V Johance z Arku už to byla tragédie ale tam v tom byla ještě nevině. Ale jinka si nevybavím jediný film kde by měla náročnější dialogy a dalo se na to koukat. Když má film napsány dialogy rádobyoněčem ale totálně o hovně jako tento, tak se to dá stěží vůbec dokoukat... ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Príbeh nieje vôbec na zahodenie. Mňa to nenudilo ani sekundu. Milla Jovovich ma presvedčila o tom, že mi môže byť nesmierne ľúto aj takej postavy, akú hrala v tomto filme. Tú bitku som teda poriadne prežíval. Naozaj skvele zahraná postava Kat. Film som videl v originálnom znení a Mille som hltal každé slovo, úvodný preslov nemá chybu. Agnus Macfadyen bol v tomto filme taktiež skvelý. Vyhovuje mi aj koniec. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku a pak především v průběhu nepůsobil zrovna nejlíp a spadal do naprosto obyčejnýho, mnohokrát viděnýho průměru, poslední třetina mě vážně zaujala a do jisté míry i dostala. Milla Jovovich se ze chtěné holky drogovýho dealera stane obětí domácího násilí, následně se vychrápe se všema kamarádama i kamarádkama (což zatím působí dost lacině), ale styl, jakým je to podaný a jak vlastně celej film skončí se mně hodně líbil (pochopitelně nebudu prozrazovat), takže z toho nevychází až takovej brak. Měl jsem nutkání tomu dát 4 hvězdy, přestože zdejší hodnocení je dost nízké, nakonec teda udělám kompromis a dám 3,5/5. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Za začátku je zde pár dobrých hlášek ("Je to sice Skot, ale chlastá jako Dán."), takže jsem si říkal, že to bude černější komedie, ale pak se to přehoupne do roviny o týrání žen a věčném tématu. Proč ženská, kterou týrá chlap, se ho zastává? Jo, žijem to ve zvláštním světě… Takže za vynikající Millu, (jo, mám pro ni slabost, no a? :-)) dávám vcelku pěkné hodnocení. Víc ani ťuk. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem si myslel, že tenhle film nebude nic moc ale to jsem zpletl.Film svoje kvality ukaže až v půlce filmu, když se začne teprve něco dít jinak do té doby je celek obyčejná představovačka hrdinů.ze začátku se fiolm tváří, že je to příběh o Velkým Alovy což se ukáže v půlce filmu, že to zjištění bylo chybné.Co se na začátku zdálo banalní tak se vkonci ukazuje úplně jinak.Díky Mille Jovovitch jsem měl chut to dokoukat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama