Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já se naopak musím postavit na druhý břeh hodnocení, film sice není ničím nový, oplývá spoustou klišé, ale základní kostra drží pohromadě a herci hrající hlavní postavy splnili svůj úkol dobře. Milla mne překvapila, že není jen modelka, ale svou roli zvládla velmi slušně. Angus Macfadyen hrál dokonalé hovado. Závěr je snad zbytečně překombinovaný, ale myslím, že tu přece jen šlo hlavně o to domácí násilí...už je asi normální, že se s obecným verdiktem zde na Databázi opět neshoduji...70% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Fíha... Domácí násilí pojaté v duchu téměř tarantinovském... Velkej matafaka Al má problém. Celý jeho bytí je totiž problém. Velkej moud a ani špetka moudra, tělo kupa masa a mozek moře sraček... Fet, chlast a sex jako náplň života jednoho psychopata... A jak dostat Velkýho Ala? Kat je sice ukázkově blbá čůza, ale taky pěkně vypočítavá mrcha, podobojí, co se sice nejdřív bojí, ale moc dobře ví, že nejlíp si to člověk nakonec stejně vždycky udělá sám. Nebo to aspoň musí vymyslet, když už je všude kolem tolik tý >lásky< , že... ;-) . . . A tenhle filmek je vskutku drsná jízda, i když chvílemi se člověk až musí smát, byť k smíchu na těch věcech není zbla. Otázkou pak je, jestli je to na drama (no...) - byť stylové a značně >nezávislé< - dobře... . . . Tři hvězdičky tedy za onu nepopiratelnou >stylovost< a jedna navíc za (s ohledem na námět a v rámci žánru) ty opravdu vydařené herecké kreace... - - - P.S. ...A taky za to, že konečně jsem se dozvěděl, odkud že se vzali na světě všichni ti Židi! No přece z Bible a Long Islandu... ;-) - - - - - (Poprvé viděno 28.3.2009 na dvd, komentář zde jako jednadvacátý - 29.3.2009) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jovovich je dobrá herečka, a není divu že se slušně poprala i s postavou Kat, hnusná děvka, která je fakt svině. Ale spíše je obětí. Film je sice dost pomalý a jedná se tam jen "budeš mě milovat, kdykoliv", Příběh je sice úplně jednoduchej ale to je možná ten důvod proč jsem na to s údivem díval. Jediný co si tvůrci mohly odpustit jsou ty kecy tý mámy Ala. Ta mě fakt srala. A za celý film se mi zdálo že Mila s Dorffem vypadaly dobře a hodily se k sobě i v normálním životě. ()

petero 

všechny recenze uživatele

100x videné, ničím výnimočné. Čakal som niečo iné nie príbeh o tom ako sa Milla Jovovich chce vymaniť spod tyranie svojho priateľa Angusa Macfadyena malého mafiánika ktorému bohvieprečo zrazu v polke filmu prepne a začne ju biť a tak sa rozhodne našiť naňho búdu, spáva s inými, muži, ženy - lesbické scény (nestojí to za to) až sa jej to nakoniec podarí a tým to hasne. Malé, nezávislé a zbytočné. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Přestože film ze začátku a pak především v průběhu nepůsobil zrovna nejlíp a spadal do naprosto obyčejnýho, mnohokrát viděnýho průměru, poslední třetina mě vážně zaujala a do jisté míry i dostala. Milla Jovovich se ze chtěné holky drogovýho dealera stane obětí domácího násilí, následně se vychrápe se všema kamarádama i kamarádkama (což zatím působí dost lacině), ale styl, jakým je to podaný a jak vlastně celej film skončí se mně hodně líbil (pochopitelně nebudu prozrazovat), takže z toho nevychází až takovej brak. Měl jsem nutkání tomu dát 4 hvězdy, přestože zdejší hodnocení je dost nízké, nakonec teda udělám kompromis a dám 3,5/5. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama