Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean se vydávají do městečka, kde bylo zabito několik lidí, kteří měli zkapalněné orgány. Při průzkumu zjistí, že ve městě někdo zabíjí démony. Při výslechu osoby, která by něco o podivných událostech vědět, Sama a Deana napadnou démoni. Naštěstí jim na pomoc přichází Castiel, který ve městě hledá hrobku, v níž by měla být ukryta důležitá tabulka. Zajmou démona, který jim řekne o hotelu Murray, kde nachází Meg. Když se všichni spojí, hrobku najdou a rozdělí se. Dean a Castiel půjdou hledat tabulku a Sam s Meg budou hlídat. Jenže plány se trochu zkomplikují, když k hrobce doráží Crowley, který tu tabulku chce také. (Varan)

(více)

Recenze (2)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Válka o nebeskou tabulku pokračuje a je to drsná jízda. Objeví se vlastně kompletní sestava, Mag, Castiel, Crowley a andělská bestie Maoy, nebo jak se jmenuje. Nakonec to bude celkem slušná presdržkovaná, ve které nás opustí Mag, ale vtomto rozlučkovém díle si ji sakra užijeme. Nj bude nám chybět, byla to fajne postava. Castiel ukradne andělskou tabulku a hra pokračuje dál. Bavilo mě to a jsem opravdu zvědavej jak to bude pokračovat dál. ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (26)

  • Dean (Jensen Ackles) hovorí Samovi (Jared Padalecki) "[Nemôžem niesť tvoje bremeno, ale] Môžem ťa podržať." Sam sa z neho vysmieva, že cituje z filmu Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003). Obe situácie sú odkazom na príbeh, ktorý je široko považovaný za biblické podobenstvo, aj keď sa v skutočnosti nenachádza v Biblii. Príbeh sa mení v závislosti od kázania, ale pôvod sa zdá byť nasledovný: Malá dievčinka sa snaží uniesť svojho malého brata a niekto sa ju pýta, či nie je príliš ťažký pre ňu. Na čo odpovie: "Nie je ťažký, je to môj brat." Tento príbeh bol tiež inšpiráciou pre pieseň od skupiny The Hollies, "He Ain't Heavy, He's My Brother" (1969). (Pat.Ko)
  • Opakovane, keď hovorí Meg (Rachel Miner), Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) jej hovoria: "Zavri hubu, Meg!" Toto je zábavná narážka na bežný vtip zo seriálu Griffinovci (1999), v ktorom otec Peter stále hovorí to isté, keď jeho dcéra Meg niečo povie, čo ho naštve. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama